Mursten Logo

Information om samarbejdet mellem eurodan-huse og HusCompagniet


Som det er fremgået af medierne, går eurodan-huse og HusCompagniet sammen. Dette får ingen betydning for nuværende, tidligere eller fremtidige kunder hos eurodan-huse.

eurodan-huse fortsætter som en selvstændig virksomhed med eget brand og egen organisation, blot under nyt ejerskab.

Dahl-familien, der har drevet eurodan-huse siden Niels Christian Dahl grundlagde selskabet i 1978, vil fortsat være en central del af selskabets drift igennem Thomas og Rasmus Dahl, der vil udvikle virksomheden i samarbejde med resten af ledelsen i HusCompagniet.

Alle aftaler og kontrakter, der er indgået med eurodan-huse er fortsat gældende, ligesom vi står ved alle garantiforpligtigelser. Tidsplaner, priser, materialevalg og byggeprocesser er ligeledes uændrede. Du kan altså fortsat føle dig tryg som kunde hos eurordan-huse, som også i fremtiden være den virksomhed, som du kender i dag. Vi vil også i fremtiden stræbe efter at tilbyde høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Kombinationen af de to virksomheder vil accelerere den fortsatte indsats for at forbedre kundeoplevelsen og levere et stadigt bedre og mere konkurrencedygtigt produkt, hvor vi sammen kan accellerere udviklingen af bæredygtigt byggeri - også til gunst for kunderne. Dette vil finde sted igennem en skarpere profil for både HusCompagniet og eurodan-huse. Samtidig planlægges en kombineret indsats i forbedring af kundeservice og digitale løsninger til kunden, og i interne processer.

Handlen er betinget af godkendelse fra relevante myndigheder.

 

Med venlig hilsen
Thomas Dahl
Adm. direktør, eurodan-huse

Rasmus Dahl
Direktør, eurodan-huse