Tilbage til oversigten

Plads til den store familie

Linde Allé 56
5750 Ringe

Huset er solgt. Sidste åbningsdag er den 28. maj

Masser af plads og højt til loftet kendetegner dette gennemtænkte udstillingshus i Ringe. Vinkelhuset med integreret carport er på hele 210 m², og rummer fire børneværelser og et kontor. Huset er opført med facade i gråhvide, blødstrøgne mursten. Valmede gavle, 75 cm udhæng og sadeltag belagt med sorte betontagsten fuldender det klassiske look.

Husets naturlige samlingspunkt er det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen, hvor den hyggelige alkove indbyder til leg og afslapning. Den øgede loftshøjde (i alt 263 cm) og de høje vinduespartier giver ekstra luft og lys til rummet. Der er flere udgange til terrassen, og sansevinduet i opholdsstuen giver udsyn til haven og kan bruges som ekstra hyggekrog.
Køkken/alrummet er indrettet med elegant, gråt inventar med mørke bordplader, sort vask og sort amartur. Gulvene i køkken/alrum, entré, gang, bryggers, depot og i begge badeværelser er belagt med mørke 50x100 cm klinker, og i resten af huset er der valgt smukke sildebensgulve.

Sort spisestue med køkkenø

I forældreafdelingen, som har indgang fra opholdsstuen, findes soveværelse, walk-in closet og tilhørende lækkert badeværelse. Dette badeværelse har dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser har stilrent hvidt inventar med hvide helstøbte bordplader, brede spejle og væghængte toiletter med skjult cisterne. Børneafdelingen rummer fire store børneværelser, kontor/gæsteværelse og tilhørende badeværelse. Huset er forsynet med solceller, der er integreret carport, og alle lofter er beklædt med lyst troldtekt.
Kom og oplev et eurodan-hus der tilgodeser den store families behov. Her er kræset for detaljerne - både hvad angår materialer og farvevalg.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Fire børneværelser og kontor
Alkove
Skjult depot 
Walk-in closet
Øget loftshøjde 
Høje vinduespartier

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Mørk brusekabine
Funkishus med dobbelt garage

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland