Tilbage til oversigten

Gennemført familiehus

Linde Allé 54
5750 Ringe

Huset er til salg. Pris kr. 4.595.000

Masser af plads, lys og højt til loftet kendetegner dette smagfulde udstillingshus i Ringe. Vinkelhuset er på 176 m² med 60 m² integreret dobbeltgarage og overdækket terrasse. Huset er opført med facade i lyse, blødstrøgne mursten, murede gavle med gesims i facaden, og tag belagt med sorte betontagsten. Sorte træ/alu vinduer og sort fiberbeklædning fuldender det moderne udtryk.

Husets hjerte er det store leverum med køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Stue og køkken er adskilt med en smuk biopejs, hvor flammerne kan nydes fra begge sider. Hele rummet har skråloft, og i køkken/alrum-delen er der lysgivende, el-betjente ovenlysvinduer. Køkkenet er indrettet med stilrent inventar i en raffineret kombination af hvide fronter og hvid bordplade på delen mod væggen, mens fronter og bordplade mod spisepladsen er valgt i en varm grå nuance. Flotte, rå 60 x 60 cm klinker pryder gulvene i hele huset, undtagen i soveværelse og børneværelser, hvor der er valgt lyse akustikgulve.

 Åben pejs i stue indbygget i væg

I forældreafdelingen, som har indgang fra opholdsstuen, findes soveværelse, walk-in closet og tilhørende lækkert badeværelse. Dette badeværelse har badekar. Og hvem drømmer ikke om en times afstressende forkælelse i fred og ro i et dejligt, varmt karbad? Eller hygge og vandleg for familiens yngste på en mørk dag.
Begge badeværelser har stilrent hvidt inventar med hvide helstøbte bordplader og væghængte toiletter med skjult cisterne. Børneafdelingen rummer to gode børneværelser, stort kontor/gæsteværelse og tilhørende badeværelse. 
Kom og oplev et gennemført vinkelhus med en familievenlig planløsning hvor kontraster i materialevalg og farver giver boligen et moderne udtryk. 
Huset er forsynet med solceller og er isoleret iht. til BR2018 Lavenergiklasse.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret garage 
Overdækket terrasse
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue
Badekar

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Soveværelse med hvid seng og tilhørende badeværelse
Ringe Linde Alle 54

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland