Tilbage til oversigten

Plads til familie og fritid

Sofiehøj 11
7120 Vejle Øst

På Sofiehøj 11 i Vejle kan du nu opleve et velindrettet vinkelhus på 178 m² med integreret carport og overdækket terrasse. Udstillingshuset er attraktivt beliggende på en sydvendt udsigtsgrund for enden af lukket vej. Huset er opført med facade i lyse, blødstrøgne mursten, sadeltaget har murede gavle, og taget er belagt med sort engoberet tegl. Matchende sorte vinduer, døre og træværk fuldender det stilrene udtryk. Husets naturlige samlingspunkt er det store kombinerede køkken/alrum/opholdsstue, som er på over 50 m². 

Køkken/alrummet har skråloft, smukke sildebensgulve og loft beklædt med lyst, lyddæmpende Troldtekt. Der er store lysgivende vinduespartier og direkte udgange til terrasserne. Køkkenet er indrettet med stilrent, lerfarvet inventar med mørke bordplader, sort armatur og sorte detaljer. Fra det store opholdsrum kan du gå tre trin ned i multirummet og videre til børneafdelingen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge multirummet til. Måske har du brug for et hjemmekontor, et legerum eller en fjernsynsstue? Multirummet har dejligt lysindfald og udgang til terrasse og have. Det er forsynet med en lille siddeplads, der kan bruges som ekstra hyggekrog. Køkkenalrum med sildebensparket og meget plads

Børneafdelingen rummer desuden tre gode børneværelser med tilhørende lækkert badeværelse. Soveværelset med indgang fra opholdsstuen har skabsvæg og eget badeværelse. Begge badeværelser er forsynet med lerfarvet inventar, hvide helstøbte bordplader, brede spejle, sorte armaturer og væghængte toiletter med skjult cisterne. På gulvene er der valgt elegante 60 x 60 cm klinker i naturstenslook. Samme klinke er brugt i depot og bryggers. Gulvene i resten af huset er belagt med lyst sildebensparket. Huset er forsynet med solceller.
Kom og besøg et eurodan-hus der tilgodeser den moderne families behov. Oplev en gennemtænkt bolig med et udsøgt materialevalg, hvor der er kræset for detaljerne og med god plads til hele familien.

Udstillingshuset
er åbent
efter aftale

Husets fordele
Overdækket terrasse
Stort multirum
15° skråloft i køkken/alrum/opholdsstue
Skjult depot
Quooker


Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Stue forbundet med forhøjet køkken, med sildebensparket
Vejle Sofiehøj 11

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland