Tilbage til oversigten

Plads til familieliv og fritid

Østerlindparken 49, Lind
7400 Herning

Huset er til salg. Pris kr. 3.795.000

 

Byg og Nyt 2022
Velkommen til en drøm af et eurodan-hus med integreret carport og overdækket terrasse. Det velindrettede vinkelhus på 179 m² opfylder den moderne families krav til en nutidig bolig. Husets klassiske udtryk med blødstrøgne, lyse mursten, sadeltag med valmede gavle og tag belagt med sorte betontagsten fuldendes med sorte vinduer og sort træværk.

I husets vinkel findes det store, lyse køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Rummets tilsammen 65 m² giver masser af plads til det gode hverdagsliv for hele familien. Står der fester og gæster på programmet, er der rig mulighed for at dække op til mange. Store vinduespartier lader lyset strømme ind, og den øgede loftshøjde giver rummelighed. Fra køkken/alrummet er der både udgang til haven og direkte til den overdækkede terrasse, så de solrige dage kan nydes i skygge og læ. Køkkenet er indrettet med elegant, mørkt inventar med sorte bordplader. Der er valgt lyse akustikgulve i hele huset, undtagen i badeværelser og i bryggers. Her er gulvene belagt med flotte 30 x 60 cm klinker i naturstenslook.

Køkken i trænuancer med mørke overflade og spisebord

Forældreafdelingen består af soveværelse med walk-in closet og adgang til eget lækkert badeværelse. Badeværelserne er smagfuldt indrettet med samme mørke inventar som i køkkenet, hvide, formstøbte bordplader og væghængte toiletter med skjult cisterne. I forældrebadeværelse er der dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde.
Huset rummer desuden to gode børneværelser og et kontor/gæsteværelse, samt depot og bryggers. Lystuneller i entré/gang bringer det naturlige dagslys ind i rummet. Newyorker-døren, der adskiller køkken/alrum og gang, binder boligen sammen og giver et let udtryk.
Alt i alt præsenterer vi her et spændende hus med et eksklusivt materialevalg, en familievenlig planløsning og en indretning, hvor lys og behagelig rumfornemmelse er i højsædet. Huset er forsynet med solceller

Besøg os i udstillingshuset
søndag fra
kl. 14-16

Husets fordele
Øget loftshøjde
Lystuneller i gang/entré
Overdækket terrasse
Quooker


Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

BRusekabine i sort med 2 rainshowers
Herning Østerlindparken 49

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse

Se vores øvrige huse i Jylland