Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Hvedebakken 44
8450 Hammel

Huset er solgt

Velkommen til et moderne vinkelhus på 169 m². Et gennemført hus med et højt udstyrsniveau, og i et stilfuldt design både ude og inde. Her kan fremhæves detaljer som newyorker-døre, sildebensparket, sansevindue, ”børne walk-in” og solceller.
Den helt store wauw-oplevelse, får du, når træder ind i husets stue, som er i delvis åben forbindelse med det store køkken/alrum. Begge rum har øget loftshøjde med hele 60 cm, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. Sammenlagt er de to rum næsten 56 m², så her er i høj grad tale om et leverum med plads til alle.

Lyset strømmer ind af de store vinduespartier, som endda har et ekstra overparti, og derfor lukker endnu mere lys ind. Som om det ikke var nok, byder køkken/alrummet også på to ovenlysvinduer, som tilfører rummet karakter. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvilket giver mulighed for at forlænge de skønne sommeraftener på den store træterrasse.

Hammel Hvedebakken 44 Byg Og Bo2023 K1

Mellem stuen og køkken/alrummet findes et smukt vinrum, der med den store newyorker-dør er både et brugbart- og pyntende element.

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar med fronter i farverne lerbrun og lys eg. Bag én af lågerne findes et skjult depot.

I huset er der lagt smukt sildebensparket, bortset fra i de to badeværelser hvor stilrene, grå 60x60 cm klinker pryder gulvene.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets forældreafdeling består af et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. På badeværelset oplever du straks, at der er kræset for detaljerne. Her er samme fronter i lys eg som i køkkenet, et gulv-til-loft vindue og et stort ovenlysvindue, som giver masser af lys i rummet. Bag glasvæggene i brusenichen er der dobbeltbrus med rainshower og en shampoohylde i fuld bredde.

Huset har to gode børneværelser, og her er der også gjort lidt ekstra for de yngste beboere. Begge værelser er nemlig indrettet med et ”børne walk-in”, så der er god plads til tøj, legetøj og hvad der ellers måtte fylde.

Download materiale om huset her

Det sidste værelse er husets kontor eller bibliotek. Du tilgår rummet via en flot newyorker-dør, og når du kommer ind, kigger du direkte på et sansevindue med en dyb siddeniche. Her er plads til at sidde og fordybe sig i en god bog eller nyde udsigten over haven.

Huset er desuden indrettet med bryggers, endnu et badeværelse og en entré, der giver direkte adgang fra den integrerede carport. I huset er der anvendt solglas i vinduerne mod syd, øst og vest, så huset kan holdes køligere på ekstra varme sommerdage.

Huset står stilrent og moderne med mursten i brune nuancer, sorte vinduer og funkistag.

Hammel Hvedebakken 44 Byg Og Bo 2023 V1
Hvedebakken 44, 8450 Hammel Træterrasse 01

Husets fordele
- Børne walk-in closet
- Vinrum
- Newyorker-døre
- Shampoohylde og dobbeltbrus
- Ovenlys

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Hammel Hvedebakken 44 Byg Og Bo 2023 KO1

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland