Tilbage til oversigten

Funktionelt familiehus

Funder Trindkær 52, Funder
8600 Silkeborg

Huset er til salg. Pris kr. 4.195.000

 

I vores nye udstykning i Funder kan du nu besøge et fantastisk længehus med integreret carport, overdækket terrasse og overdækket indgang. Udstillingshuset er på 170 m² og fremstår stilrent med facade i lyse, blødstrøgne mursten, murede gavle med gesims i facaden og murede søjler. Sadeltaget, belagt med sorte betontagsten, sorte vinduer, døre og træværk, fuldender det enkle udtryk.

Fra den overdækkede indgang kommer du ind i entreen, her er der adgang til bryggers, depot og til walk-in closet/forældreafdelingen. Entré og køkken/alrum adskilles af en stilfuld newyorkervæg i en enkelt kombination af glas og sort stål. Køkken/alrummet har sandfarvet inventar med mørke bordplader og på gulvene flotte, grå 30 x 60 cm klinker. Samme klinke er valgt i bryggers/entré, depot, walk-in closet, gang og i begge badeværelser. I resten af huset er der lagt lyse akustikgulve. Opholdsstue og køkken/alrum er i delvis åben forbindelse. Store vinduespartier sikrer masser af dagslys til rummet og med direkte udgang til den overdækkede terrasse, er det nemt at flytte måltider og hygge udendørs, når vejret tillader det.

 

Stor åben køkkenalrum i mørke farver, og moderne indretning

Huset rummer desuden kontor/gæsteværelse og to store børneværelser med adgang til eget lækkert badeværelse. Begge badeværelser er udstyret med samme sandfarvet inventar som i køkkenet, hvide helstøbte bordplader og væghængte toiletter med skjult cisterne.
B
esøg dette gennemtænkte længehus og oplev en bolig der tilgodeser den moderne families behov.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Overdækket indgang
Depot
Walk-in closet
Quooker

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Gang med gråt gulv og hvide vægge
Silkeborg Funder Trindkær 52

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland