Tilbage til oversigten

Knækhus med plads og højt til loftet

Funder Trindkær 88, Funder
8600 Silkeborg

Huset er til salg. Pris kr. 4.695.000

Kig forbi vores udstykning i Funder og besøg dette fantastiske knækhus på hele 176 m² med 52 m² integreret funkis-carport. Huset er opført med ensidig taghældning, sort tagpap med listedækning og facade i gule, blødstrøgne mursten med lyse og mørke nuancer. Sorte vinduer, sort aluminiumsinddækning og sort træværk fuldender det minimalistiske udtryk. Husets to knæk omkranser terrasse og have, og de skrå vinkler både inde og ude, skaber spændende rum.

Husets centrale samlingspunkt er det gennemgående køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Loftshøjden, store vinduespartier og ovenlysvinduer i køkken/alrum tilfører rummet masser af lys, og træbeton på alle lofter sikrer en behagelig rumfornemmelse.
Køkkenet er stilfuldt indrettet med enkelt, mørkt inventar med mørke bordplader, sort vask og sort armatur. Den del af køkkenet der vender mod opholdsstuen har fronter i gyldent træ, der giver en varm kontrast til det mørke. 

Køkkenalrum med grå borde og store vinduer

Det lyse akustikgulv i køkken/alrum og opholdsstuen er også lagt i alle værelser, mens der er valgt grå 40 x 80 cm klinker i badeværelser, bryggers og entré.
I forældreafdelingen, som har indgang fra opholdsstuen, findes soveværelse med walk-in closet og tilhørende lækkert badeværelse med dobbelt brus. Her er også et børneværelse/kontor. I modsatte ende af huset er børneafdelingen placeret. Den rummer hele tre store børneværelser og badeværelse. Begge badeværelser har inventar med mørke helstøbte bordplader, fronter i træ, sorte armaturer, indbyggede shampoo-hylder og væghængte toiletter med skjult cisterne.

Kom og oplev et familievenligt hus med hele fire børneværelser, en bolig hvor lys og rummelighed er i højsæde.

 

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Skråloft i hele huset
Lystunneler i gang
Quooker
Ovenlysvinduer i køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Soveværelse med guldtema og guldpuder
Silkeborg Funder Funder Trindkær 88

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse

Se vores øvrige huse i Jylland