Tilbage til oversigten

Gennemtænkt vinkelhus

Biegårds Allé 7, Hatting
8700 Horsens

Huset er til salg. Pris kr. 3.995.000

Horsens Bygger 2023

Kom indenfor i et velindrettet vinkelhus på 172 m². Husets hjerte er det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Her samles familien til madlavning og lektielæsning eller bare afslapning i den hyggelige alkove. Køkkenet er indrettet med lyst, stilrent inventar, og byder endda på et skjult depot bag en af køk­kenlågerne. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets sydvestvendte terrasse. Hele huset har øget loftshøjde på hele 263 cm, hvilket giver en god rumfornemmelse.

Fra køkken/alrummet er der adgang til stuen, hvor de store vinduespartier mod vest giver et fantastisk lysindfald. Mod syd findes et sansevindue, hvorfra der er udsyn til haven. I stue, køkken/alrum, værelser, soveværelse og kontor er gulvene belagt med et smukt trægulv, hvilket binder huset godt sammen. Huset byder også på separat forældre- og børneafdeling.

Skibby Havholm Agervej 10 S5

Soveværelset i forældreafdelingen har gulv-til-loft vinduer på hver sin side af sengen, hvilket giver rummet et dejligt lys. På højre side findes walk-in closet, og modsat ligger husets store badeværelse, som er indrettet med lyst inventar, dobbeltbrus og indbygget shampoohylde med lys. Et rum hvor der er kælet for detaljerne, og som giver en følelse af velvære.

Børneafdelingen består af to rummelige værelser og eget badeværelse.

Begge badeværelser har Unidrain og væghængte toiletter med skjult cisterne og softclose. Inventaret er holdt i lyse toner og passer perfekt til de smukke 60 x 60 cm klinker, som har et farvespil i grå nuancer.

Huset er opført med facade i flotte, blødstrøgne mursten i lyse, gråbrune nuancer, og de gråsorte vinduer fuldender husets moderne udtryk.

Fra den integrerede carport er der direkte adgang til husets praktiske bryggers, så det er muligt at komme tørskoet ind med både børn og indkøb. Gæster bydes velkommen i entreen, som er indrettet med en praktisk siddeniche.

Download materiale om huset her

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
• Lyst og detaljeret køkken/alrum
• Store lyse værelser med skabsplads
• Alkove og depot i køkken/alrum
• Direkte adgang fra carport til bryggers

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år.

7 Dæmpet
Horsens Biegårds Alle 1200X800

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland