Tilbage til oversigten

Fantastisk familiehus med masser af plads

Kildebækhøj 58
9280 Storvorde

Huset er til salg. Pris kr. 3.995.000

  Hent materiale på huset her

 

Velkommen til et gennemtænkt eurodan-hus på hele 187 m² med integreret carport og god plads til store og små.
Udvendigt er H-huset opført med facade i flotte, mørke, blødstrøgne mursten, valmede gavle, tag belagt med sorte betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer.

Det store, gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets hjerte og her samles familien til hygge og madlavning. Skråloft, ovenlysvinduer og store vinduespartier tilfører køkken/alrummet masser af lys, mens akustikfelter sikrer en god rumfornemmelse. Køkken/alrummet er indrettet med stilrent hvidt inventar, der – kombineret med fronter i mørkt træ på køkkenøen og mørke bordplader – giver rummet kant. Det mørke træ går igen i inventaret på badeværelserne, som også er udstyret med hvide bordplader, formstøbte håndvaske og væghængte toiletter med skjult cisterne.

Indgang til spisekøkken med sort vindusdør

En rummelig børneafdeling tilgodeser de mindste i huset med tre gode børneværelser og eget badeværelse. I den hyggelige alkove i køkken/alrummet, kan børnene slænge sig, slappe af og stadig være en del af det, der foregår i køkkenet. Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset med walk-in closet og lækkert bad.
Boligen har gipslofter med akustikfelter og gulv-til-loft vinduer. Gulvene i opholdsstue, børneværelser, soveværelse og walk-in closet er belagt med lyse akustikgulve. I de øvrige rum er der lagt elegante grå klinker. Karakteristisk for huset er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

Udstillingshuset er åbent efter aftale

Husets fordele
Integreret carport
Ovenlysvinduer i køkken/lrum
Skjult depot
Skråloft i køkken/alrum
Hyggelig alkove 

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Walk-in closet med skammel og skabe på begge sider
Storvorde Kildebækhøj 58

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland