Tilbage til oversigten

Børkop

H-hus på 169 m²

Skovhaven 5
7080 Børkop

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Markant funkishus

Funkishuset er opført i elegante, mørke Nova-mursten. Fladt tag, store gulv-til-loft vinduer og den øgede højde på midtersektionen, giver dette hus et spændende udtryk.

Husets hjerte er det store gennemgående køkken/alrum, som er placeret midt i huset. Køkken/alrummet er indrettet med en kombination af stilrent hvidt inventar med hvid bordplade og en skøn køkken-ø med med fronter i mørkt træ og sort bordplade. Akustikfelter og den ekstra loftshøjde giver en god rumfornemmelse.

I husets ene ende findes tre store børneværelser med tilhørende bad. I den modsatte ende rummer huset opholdsstue, soveværelse med skabsvægge og adgang til eget lækkert badeværelse.

Badeværelserne har væghængte toiletter med skjulte cisterne, inventar med mørke træfronter og flotte hvidebordplader med formstøbte håndvaske. Gulvene i køkken/alrum, gang, bryggers og badeværelser er belagt med rustikke 60 x 30 cm klinker, i de øvrige rum er der slidstærke laminatgulve.

H-husets 169 m² byder på en familievenlig planløsning og et væld af lækre detaljer.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Husets fakta

Husets fordele

Solceller
Væghængte toiletter med skjulte cisterner

 

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Borkop Skovhaven 5 K2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)