Tilbage til oversigten

Haderslev

Vinkelhus på 166 m²

Ejsbølhøj 11
6100 Haderslev

 

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Funktionelt vinkelhus

Her præsenterer eurodan-huse et eksklusivt vinkelhus på 166 m² med overdækket terrasse og integreret dobbeltcarport med redskabsrum.

Huset ligger i en ny udstykning omgivet af grønne arealer på en 971 m² grund i Haderslev. Huset er opført med facade i blødstrøgne mursten, murede gavle og gesims. Taget er belagt med sorte betontagsten, der sammen med de sorte vinduer fuldender det stilrene udtryk.

Det gennemgående køkken/alrum er i åben forbindelse med opholdsstuen. Køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med hvidt inventar med stålgreb og praktiske laminatbordplader. Fra køkken/alrum og opholdsstue er der ligeledes direkte udgang til en stor terrasse. Terrassen er delvist overdækket, hvilket er helt ideelt, når de varme sommeraftener skal forlænges eller når der skal søges skygge.

Huset rummer desuden et stort soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse. Der er to store børneværelser med gulv-til-loft vinduer, et badeværelse, et kontor og et bryggers, hvorfra der er direkte adgang fra både entré og køkken. Der er smukke, lyse akustikgulve i køkken/alrum, opholdsstuen, soveværelse og børneværelser, mens bryggers/entré, depot og begge badeværelser er belagt med flotte, grå klinker. Begge badeværelser har væghængte toiletter og hvidt inventar med hvide bordplader med formstøbt håndvaske.

Huset er indrettet lyst og indbydende, og fremstår gennemført i eksklusive materialer med fokus på detaljerne.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Husets fakta

Husets fordele

Walk-in-closet

Integreret dobbeltcarport

Overdækket terrasse

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Haderslev Ejsbolhoj 11 U4

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)