Tilbage til oversigten

Vinkelhus med plads til familieliv og fritid

Seglager 6
8370 Hadsten

Velkommen til en drøm af et eurodan-hus med integreret carport og overdækket terrasse. Det velindrettede vinkelhus på hele 189 m² opfylder den moderne families krav til en funktionel familiebolig.
Husets klassiske udtryk med blødstrøgne, grålige mursten med brune nuancer, tag belagt med sorte betontagsten og facade med gesims, fuldendes af matchende sorte vinduer og sort træværk.
Midt i huset er det store køkken/alrum placeret. Her leves familiens hverdagsliv med madlavning, samvær og huslige gøremål. Rummets godt 34 m² har skråloft med sort troldtekt, ovenlysvinduer og store vinduespartier, der giver dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse.

Køkken/alrummet adskilles fra opholdsstuen af en indbygget alkove. Alkoven indbyder til afslapning og er et oplagt læsehjørne for store og små. Køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med en kombination af stilrent hvidt inventar, mørke bordplader og fronter med træ i varme toner på vaskeøen. 

Hadsten Seglager 6 K4

Fra køkken/alrum er der direkte udgang til den knap 14 m² overdækkede terrasse. Her kan du nyde sommerens måltider og hyggestunder i ly for solen og aftenduggen. Frister et svalende brusebad i det fri, så er den udendørs bruser lige sagen.
Opholdsstuen er på 30 m² og har ligeledes skråloft med sort troldtekt og store vinduespartier, der lader lyset strømmer ind. I resten af huset er loftet beklædt med lyst troldtekt. I køkken/alrum, opholdsstue og børneværelserne er der lyse trægulve, mens der er lagt elegante, lysegrå 40 x 80 cm klinker i resten af huset.
Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset, der har walk-in closet og eget lækkert badeværelse med ovenlysvindue, dobbelt-brus og indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne, brede spejle, elegant hvidt inventar med mørke helstøbte bordplader. Huset rummer desuden to gode børneværelser og kontor/gæsteværelse med gulv-til-loft vinduer samt bryggers, entré og et praktisk depot.
Fra carporten er der direkte indgang til husets bryggers, så det er nemt at få børn, indkøb og tasker indendørs. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer med fokus på såvel detaljer som finish og udstyr.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Hadsten Seglager 6 C2

Husets fordele
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Solceller
Overdækket terrasse
Udendørs bruser

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Hadsten Seglager 6 U Bruser
Hadsten Sejlager 6 (1)
Hadsten Sejlager 6 (1)

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland