Tilbage til oversigten

Herning

Vinkelhus med forskudt garage på 174 m²

Østerlindparken 52
7400 Herning

 

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Vinkelhus med forskudt garage

Dette klassiske vinkelhus er opført med facade i flotte, grålige, blødstrøgne mursten, valmet tag belagt med sorte betontagsten, sort træværk og sorte panoramavinduer, der tilsammen fuldender det moderne udtryk.Fra den store dobbelte, integrerede garage er der direkte adgang til både det praktiske bryggers og haven.

Husets 174 m² rummer tre store børneværelser med gulv-til-loft vinduer, badeværelse samt soveværelse med walk-in closet og eget lækkert bad. køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med hvidt inventar med skuffer kombineret med skabe med grå fronter. Den grå farve går igen i de indbyggede greb i inventaret i hele huset.

Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjulte cisterner, lyse, marmorline bordplader med helstøbte vaske og brede spejle.

Fra både køkken/alrum og opholdsstuen er der udgang til sydvendt terrasse og have. Den forskudte garage giver læ og sikrer privat atmosfære på terrassen. Karakteristisk for boligen er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau. Huset er isoleret iht BR2018 lavenergiklasse.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Se mere om Byg og Nyt her

 

Husets fakta

Husets fordele

52 m² forskudt garage

Gulv-til-loft vinduer

Væghængte toiletter med skjulte cisterner

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Herning Østerlindparken 52 K2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)