Tilbage til oversigten

Spændende vinkelhus til den aktive familie

Kastanjebakken 21
7400 Herning

Velkommen til hele 175 velindrettede kvadratmeter med integreret carport og overdækket terrasse.
Udvendigt fremstår vinkelhuset flot med facade i grålige, blødstrøgne mursten med sort/brune nuancer, sadeltag belagt med sorte betontagsten, udhæng, sorte vinduer og sort fibercement på to af de murede gavle fuldender det klassiske udtryk.

Husets naturlige samlingspunkt er det gennemgående køkken/alrum, som er placeret midt i huset. Her mødes familien til hverdagens hyggelige samvær og måltider. Rummets godt 32 m² har skråloft med lydregulerende felter, ovenlysvinduer og store vinduespartier, der sikrer dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse.
Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen, så det er nemt at rykke sommerens måltider udendørs.

91A9943

Køkkenet er indrettet med enkelt, gråt inventar med grå bordplader, som blødes op af greb, armatur og køkkenvask i messing. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré, gang, depot og i begge badeværelser er belagt med lysegrå, elegante 60 x 60 cm klinker.
I resten af huset findes lyse akustikgulve. Begge badeværelser har stilrent hvidt inventar med hvide formstøbte bordplader, brede spejle, indbyggede shampoo-hylder og væghængte toiletter med skjult cisterne og soft close.
Køkken/alrummet forbindes med opholdsstuen af en dobbelt fransk dør. I opholdsstuen er der ligeledes skråloft og store vinduespartier samt udgang til den overdækkede terrasse.
Med indgang fra opholdsstuen findes forældreafdelingen, der rummer soveværelse, lækkert badeværelse og stort walk-in closet.
Boligen rummer desuden en separat børneafdeling med to gode børneværelser, et kontor/gæsteværelse og eget tilhørende badeværelse.
Fra carporten kan du gå direkte ind i huset, hvor der til den ene side er praktisk bryggers og til den anden side entréen.
Karakteristisk for boligen er et eksklusivt materialevalg, en familievenlig planløsning og et højt udstyrsniveau

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue
Overdækket terrasse

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

MG 4818
Herning Kastanieparken 21 (1)

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)