Tilbage til oversigten

164 m² lavenergi-længehus med forskudt carport

Tavlund Ege 7
7400 Herning

Dette stilrene eurodan-hus opfylder med sin markante arkitektur og gennemtænkte indretning kravene til nutidens funktionelle familiebolig. Udvendigt fremstår længehuset flot med facade i smukke, blødstrøgne mursten i lysegrå med mørke nuancer, ensidig taghældning og sort tagpap. Matchende sorte træ/alu vinduer fuldender det enkle udtryk. Fra den forskudte, integrerede carport er der direkte indgang til huset. Det store, isolerede redskabsrum huser alt teknikken, som så ikke fylder indendørs.

Køkken/alrum og opholdsstue er ét stort rum, der med sine godt 50 m² giver flere møbleringsmuligheder alt efter behov og anledning. Skråloft med lydregulerende akustikfelter, ovenlysvinduer og store vinduespartier tilfører rummet lys, luft og en behagelig rumfornemmelse. Køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med stilet, gråt inventar, mørke bordplader og sort vask og armatur.
Gulvet er belagt med lyse akustikgulve, der også er anvendt i alle værelserne. I opholdsstuen giver biopejsen hygge og varme. 

Herning Tavlund Ege 7 K1

Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne, lyse marmorline bordplader med helstøbte vaske, gråt inventar og brede spejle. Flotte, grå 30 x 60 cm klinker pryder gulvene i begge badeværelser, entreen, bryggers og depot. 
Boligens 164 m² rummer desuden to store børneværelser, kontor og soveværelse med walk-in closet. Alle værelser har gulv-til-loft vinduer. Fra både køkken/alrum og opholdsstue er der udgang til terrasse og have.
Karakteristisk for boligen er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau. Huset er isoleret iht. til BR2018 Lavenergiklasse og er forsynet med solceller.

 

 

Udstillingshusene er ferielukket søndag den
18. og søndag den 25. juli

Herning Tavlund Ege 7 S2

Husets fordele
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Solcelleanlæg
Biopejs

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Herning Tavlund Ege 7 G1
Herning Tavlund Ege 7 Gul (1)

Find vej
Få en kørselsvejledning

Vil du have mere inspiration?

I sommerferieperioden er det ikke muligt at booke møde via hjemmesiden til afholdelse fra den 17. juli til 2. august.
Kontakt i stedet dit lokale salgskontor

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)