Minimalistisk længehus på 194 m² i forskudt plan

Skellet 6
8382 Hinnerup

Dette­ visionære ­længehus ­har fladt­ tag belagt med sort tagpap, facade i eksklusive grålige blødstrøgne mursten med brune nuancer, sorte panoramavinduer og sort træværk, der fuldender husets stilrene udtryk. Den fritliggende funkiscarport på 52 m² har redskabsrum og overdækket adgang til husets bryggers.

Huset er på 194 m² og bygget i forskudt plan med tre niveauer. 

Den øgede loftshøjde, store gulv-til-loft vinduer og ovenlysvinduerne tilfører hele huset lys og luft. Alle lofter er beklædt med lydabsorberende Troldtect. I entré, opholdsstue og køkken/alrum er der monteret lyse trælister på de klassiske Troldtect-plader, hvilket giver et raffineret look og god akustik.

Det gennemgående køkken/alrum på hele 35,7 m² er placeret midt i huset. Rummet er smagfuldt indrettet med flot inventar inspireret af naturen i farven skovgrøn. De farvede elementer – kombineret med hvide bordplader, sort granitvask, sort armatur og store, grå klinker – giver rummet karakter.

Hinnerup Skellet 6 K4

Fra både køkken/alrum og opholdsstue er der direkte udgang til terrasser og have. Fra køkken/alrummet fører et par trin ned i opholdsstuen, og her findes også forældreafdelingen med soveværelse, walk-in closet og lækkert badeværelse. 

I husets modsatte ende er der tre store børne-værelser, bryggers og badeværelse, samt praktisk depot med adgang fra køkken/alrum.

Begge badeværelser har lækkert inventar i farven hav-blå, væghængte toiletter med skjulte cisterner og brusenicher med glasdøre. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, gang, depot og begge bad er belagt med klinker i beton-look og i de øvrige rum er der lyddæmpende laminatgulve. 

Her er kræset for detaljerne – både når det gælder materialer og udstyrsniveau. Huset er isoleret iht BR2018 lavenergiklasse.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Se mere om Byg og Bo her

Udstillingshuset er midlertidigt søndagslukket

Hinnerup Skellet 6 S1

Husets fordele
Fritliggende funkiscarport
Forskudte plan
Solceller
Væghængte toiletter med skjulte cisterner

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

 

Hinnerup Skellet 6 De2

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)