Masser af plads til store og små

Østermarken 301,
9320 Hjallerup

Funktionelt familiehus på hele 186 veldisponerede kvadratmeter. Udvendigt er vinkelhuset opført med facade i gråbrune, blødstrøgne mursten, muret gesims uden udhæng. Taget er belagt med sorte betontagsten, der sammen med sorte træ/alu-vinduer og elegante udendørs-lamper fuldender det stilrene udtryk. Huset er en del af byggeudstillingen Byg Nordjysk, der åbner lørdag den  12. oktober. Resten af oktober er der åbent i udstillinghuset både lørdag og søndag fra kl. 13 til 16.

Husets samlingspunkt er det åbne køkken/alrum, som er indrettet med flot inventar med lyse træfronter og sorte bordplader. I køkken/alrummet er der skrålofter, og her er - som i resten af huset - træbetonlofter med lyddæmpende effekt.
Begge badeværelser er forsynet med væghængte toiletter med skjult cisterne, stilrent inventar med lyse træfronter, lyse bordplader med formstøbte håndvaske og brede spejle.

MG 1573 Dæmpet

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, depot, entré/gang og begge badeværelser er belagt med elegante, lysegrå klinker. I opholdsstue, soveværelse og walk-in-closet er der lagt smukke trægulve.
Forældreafdelingen er placeret i husets ene ende og rummer soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse. I modsatte ende af huset findes tre rummelige børneværelser, åbent mulitrum samt endnu et badværelse.
Karakteristisk for boligen er et eksklusivt, moderne materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

Kig forbi lørdag og søndag i oktober
Åbent hus fra kl. 13-16

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

46 Dæmpet

Husets fordele

Skråloft i køkken/alrum
Quooker 
BWT blødgøringsanlæg
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Integreret carport

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Hjallerup Østermarken 301 K (1)

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)