Tilbage til oversigten

Velindrettet vinkelhus på 151 

Tingager Enge 5
7500 Holstebro

En populær planløsning kendetegner dette funktionelle eurodan-hus på 151 m². Huset har integreret carport og isoleret redskabsrum og er opført med facade i grålige, blødstrøgne mursten, valmede gavle og tag belagt med sorte betontagsten. Sorte vinduer, døre og træværk giver det klassiske hus et moderne udtryk. 

Husets samlingspunkt er det store køkken/alrum, som er indrettet med stilrent hvidt inventar, hvide bordplader, sort vask, sort armatur med Quooker og sorte fronter på bardelen. Køkken/alrummet har skråloft, dobbelt terrassedør og er i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. 

Alle lofter er beklædt med lyddæmpende troldtekt, der sikrer god akustik, mens store vinduespartier og gulv-til-loft vinduer lader dagslyset strømme ind. 

Fra køkken/alrummet er der indgang til forældreafdelingen, som rummer soveværelse med skydedør til skønt walk-in closet og tilhørende badeværelse.

Familiens mindste er tilgodeset med tre rummelige børneværelser og eget badeværelse. Begge badeværelser har elegant hvidt inventar, hvide bordplader med formstøbt håndvask, brede spejle, væghængte toiletter med skjult cisterne og toiletsæder med soft close.

Holstebro Tingager Enge 5 K Model

Gulvene i badeværelser og entré/gang er belagt med elegante klinker, i resten af huset er der lagt lyse akustikgulve. Fra carporten er der direkte indgang til det praktiske bryggers. Huset er overalt indrettet med lyse kvalitetsmaterialer. 

Huset åbnes indtil videre kun efter aftale

Kontakt din byggerådgiver for fremvisning

Husets fordele
Væghængte toiletter
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer
Walk-in closet med skydedøre
Dobbelt terrassedør

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Holstebro Tingager Enge 5 Kb Model

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)