Tilbage til oversigten

Familievenligt vinkelhus

Kokhøj 7
7430 Ikast

Velkommen til dette 150 m² funktionelle udstillinghus på Kokhøj 7 i Ikast. Vinkelhuset har integreret carport og er opført i flotte grålige mursten. Taget har valmede gavle, gesims i facaden og er belagt med sorte betontagsten, der, sammen med sorte træ/alu vinduer og sort træværk, fuldender helhedsindtrykket. Fra carporten er der direkte indgang til huset. 

De udvendige materialer gør, at der ikke er noget vedligehold på huset, og man kan derfor nyde tiden på den sydvendte solterrasse.Midt i huset er det lyse køkken/alrum placeret. Her er plads til at familien samles om madlavning eller lektielæsning. Inventaret i køkken/alrummet er enkelt, stilrent og holdt i hvidt. Opholdsstuen adskilles fra køkken/alrummet med en fransk dobbeltdør, der lader lyset passere og giver et let udtryk. Begge rum har store lysgivende vinduespartier og udgange til terrasse og have.

Det gennemgående gulv binder de to rum sammen, og skaber en hyggelig atmosfære i husets centrum. 

Ikast Kokhøj 7 K3

Soveværelset har en god skabsvæg samt eget badeværelse og er placeret i husets ene ende. I modsatte ende findes endnu et badeværelse, tre værelser - det ene med adgang fra køkken/alrum - samt praktisk bryggers og et depot.

Begge badeværelser er forsynet med væghængte toiletter, eksklusivt inventar med hvide fronter og bordplader med formstøbte håndvaske og brede spejle.

Huset er indrettet lyst og indbydende, og fremstår gennemført i eksklusive materialer med fokus på detaljerne.

Gulvene i bryggers, entré/gang og begge badeværelser er belagt med elegante lysegrå 45x45 cm klinker. I resten af huset er der lagt flotte akustikgulve, som bidrager til en god lyd i huset, og som samtidigt kan tåle at blive brugt.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Praktisk depot
Væghængte toiletter
Jordvarmeanlæg

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Silkeborg Funder Skovvej 191 So1

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland