Tilbage til oversigten

Odense

171 m² længehus

Spurvelunden 8
5270 Odense N

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Stilrent længehus

Længehuset er på 171 m² og er opført med fritliggende funkis carport med tilhørende redskabsrum. Udvendigt fremstår huset flot med facade i mørkebrune, blødstrøgne mursten, murede gavle med gesims, tag belagt med sorte betontagsten, der sammen med sorte træ/alu-vinduer, fuldender det stilrene udtryk.

Husets samlingspunkt er det smagfulde køkken/alrum, som er indrettet med lækkert inventar med mørke træfronter og lyse bordplader. I både køkken/alrum og opholdsstue er der skrålofter med lydregulerende felter, der sammen med franske døre, glas i terrassedøre og gulv-til-loft vinduer, giver god rumfornemmelse og lader dagslyset strømme ind.

Soveværelset har walk-in-closet og eget badeværelse, og er placeret i husets ene ende. I modsatte ende findes endnu et badeværelse, tre rummelige børneværelser - det ene med adgang fra køkken/alrum - samt praktisk bryggers og depot.

Begge badeværelser er forsynet med væghængte toiletter med skjulte cisterner, eksklusivt inventar med mørke fronter, lyse bordplader med formstøbte håndvaske og brede spejle.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, depot, entré/gang og begge badeværelser er belagt med elegante, lysegrå klinker. I opholdsstue, soveværelse og walk-in-closet er der lagt flotte akustikgulve, mens der er slidstærke gulvtæpper i værelserne.

Karakteristisk for boligen er et eksklusivt, moderne materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Husets fakta

Husets fordele

Væghængte toiletter med skjulte cisterner

Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Odense Spurvelunden 8 U5

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)