Tilbage til oversigten

Knækhus med plads til alle og højt til loftet

Bøgedalsvænget 2,
5750 Ringe

Velkommen til et fantastisk knækhus på hele 176 m² med dobbelt integreret garage. Huset er opført med facade i lyse, grålige mursten, murede gavle med gesims og tag belagt med sorte beton tagsten. Dette udstillingshus er med to knæk på midten. De skrå skrå vinkler både inde og ude, giver spændende rum og anderledes vinkler. 

Husets centrale samlingspunkt er det gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Begge rum har skråloft med akustikfelter, store, lysgivende vindueespartier og udgange til terresse og have.
Køkkenet er smagfuldt indrettet med hvidt inventar med hvide bordplader. Køkkenøen med barplads er udført i mørkt træ med vandrette lameller på fronterne. Det giver en fin kontrast til det hvide. Gulvet er belagt med mørke kvadratiske klinker, der også er anvendt i brygger/entré og i begge badeværelser. I de øvrige rum er der lyse akustikgulve.

Ringe Bøgedalsvænget 2 K3

I husets ene ende - med indgang fra opholdsstuen - findes forældreafdelingen med soveværelse walk-in closet og tilhørende badeværelse. Her er også et børneværelse/kontor. I modsatte ende er børneafdelingen placeret. Den rummer hele tre store børneværelser og et badeværelse. Badeværelserne har stilfuld hvidt inventar, hvide bordplader med formstøbte håndvaske og væghængte toiletter med skjult cisterne. 
Den store, dobbelte garage har epoxy-belægning og direkte indgang til det praktiske bryggers. Et funktionelt hus med mange fine detaljer og lækre materialer, som absolut er et besøg værd.

Besøg os i udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Ringe Bøgedalsvænget 2 V3

Husets fordele
Integreret dobbelt garage
Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue
Fire børneværelser
Walk-in-closet

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Ringe Bøgedalsvænget 2 U2 Spejl

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland