Tilbage til oversigten

Spændende funkishus med ekstra lofthøjde

Funder Skovvej 189
8600 Silkeborg

På Funder Skovvej 189 i Silkeborg byder vi velkommen til et moderne udstillingshus. Vinkelhuset, på 173 m², er opført som funkishus med integreret funkiscarport, overdækket terrasse og overdækket indgang.
Fladt tag, store gulv-til-loft vinduer og den øgede højde på midtersektionen, giver huset et minimalistisk udtryk. Facaden fremstår flot i lyse mursten, der, sammen med sorte vinduer/døre og sort træbeklædning, understreger husets stilrene look. 

Husets hjerte er det store gennemgående køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Den øgede lofthøjde, træbeton-lofter og store vinduespartier giver rummet lys og luft.
Inventaret er enkelt med stilrene fronter og bordplader i farven bladrød. Vask, armatur og greb er i messing, der giver et varmt modspil til de øvrige materialer. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré, gang og i begge badeværelser prydes med store kvadratiske, grå klinker. I resten af huset er gulvene belagt med lyse akustikgulve.

 

Silkeborg Funder Skovvej 189 K3

Med indgang fra opholdsstuen findes forældreafdelingen, der rummer soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse. Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne, runde spejle og inventar i samme bladrøde farve. De smukke, runde messing-håndvaske er fritstående, og matcher armaturer, blandingsbatterier, greb og tilbehør, der ligeledes er i messing.
Huset rummer desuden to fine børneværelser, lækkert badeværelse samt et værelse, der er velegnet til kontor eller gæsteværelse. Fra køkken/alrum, opholdsstue og soveværelse, er der udgange til terrasser, kroge med læ og haven. Fra den integrerede carport er der overdækket indgang til huset.
Kom og oplev en perle af et udstillingshus, hvor der er kræset for detaljerne - både hvad angår materialer og farvevalg.
Huset er isoleret iht BR2018 og forsynet med solceller.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Lofthøjde øget med 20 cm i køkken/alrum
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Silkeborg Funder Skovvej 189 B3

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland