Tilbage til oversigten

Silkeborg, Gødvad

Eksklusivt længehus

Myntevej 2, Gødvad (sidevej til Eriksborg Allé)
8600 Silkeborg

 

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Plads til familie, fællesskab og fritid

Velkommen til et fantastisk længehus i moderne arkitektur. Huset på 174 m² med integreret carport på 42 m² og isoleret redskabsrum, er skønt beliggende på en 803 m² grund i ny udstykning i Gødvad i udkanten af Silkeborg.

Udvendigt fremstår huset med facade i flotte brunsorte blødstrøgne mursten, der sammen med murede gavle med gesims og sorte betontagsten fuldender det stilrene udtryk.

Husets naturlige samlingspunkt er det store køkken/alrum, som er smagfuldt adskilt fra opholdsstuen med en mur med indbygget gennemgående biopejs. I såvel køkken/alrum som opholdsstue er der skrålofter, som sammen med de store lysgivende vinduespartier og 2 ovenlys giver en fantastisk rumfornemmelse. Den ene af husets indgange er placeret i carporten, så man derfra kan gå tørskoet ind i huset.

Boligen rummer et stort lyst soveværelse med walk-in-closet og eget lækkert badeværelse, 3 store børneværelser med adgang til badeværelse.

Gulvene i opholdsstuen, køkken/alrum, soveværelset og værelserne er belagt med komfortable lyse akustikgulve, mens smukke 60 x 60 cm klinker pryder de øvrige rum. Inventaret er holdt i hvidt. Badeværelserne er forsynet med hvide bordplader med formstøbte håndvaske og væghængte toiletter. I køkken/alrum og bryggers er der praktiske grå laminatbordplader. Karakteristisk for boligen er et lyst og tidssvarende materialevalg, hvor farvevalg og inventar er afstemt efter hinanden.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Husets fakta

Husets fordele

Ovenlysvinduer i køkken/alrrum

Skråloft i køkken/alrum/stue

Solceller

Gennemgående biopejs

 

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Silkeborg Myntevej 2 S2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)