Tilbage til oversigten

Masser af plads og højt til loftet

Myntevej 29, Gødvad
8600 Silkeborg

På Myntevej 29 i Gødvad i udkanten af Silkeborg, har du nu mulighed for at opleve det perfekte hus til den moderne familie. Udstillingshuset er et velindrettet knækhus på 176 m² med integreret carport. Huset er opført i lyse, blødstrøgne mursten med murede gavle. Facaden er med gesims, saddeltaget er belagt med sorte beton tagsten, og sorte døre, vinduer og ivarplank fuldender helhedsindtrykket. 

Husets naturlige midtpunkt er det store gennemgående køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Hele rummet har skråloft, der er beklædt med Troldtekt, to ovenlysvinduer og store vinduespartier, sikrer masser af lysindfald og en fantastisk akustik. Gulvene er belagt med lyddæmpende akustikgulve i alle rum - undtagen i bryggers, entré og badeværelserne, hvor der er valgt flotte, grå 30 x 60 cm klinker. Køkkenet er indrettet stilrent med enkelt, sort inventar med lyse bordplader, sort armatur og sort vask. 

Silkeborg Myntevej 29 KM

Badeværelserne er ligeledes med sort inventar og hvide helstøbte bordplader. Der er væghængte toiletter med skjult cisterne, brede spejle og i forældrebadeværelset er der dobbelt bruseniche med elegant glasvæg og indbygget shampoohylde. I den ene ende af huset findes tre gode børneværelser med tilhørende lækkert badeværelse.
Fra opholdsstuen er der adgang til soveværelset, der rummer walk-in closet med skabsvæg og eget badeværelse. Huset byder på et værelse mere, der er velegnet til kontor eller gæsteværelse. Fra carporten er der direkte indgang til det praktiske bryggers og derfra til resten af boligen. Fra køkken/alrum, opholdsstuen og soveværelset er der udgange til have og terrasse.
Huset er isoleret iht BR2018 Lavenergiklasse. 

 

Huset åbnes indtil videre kun efter aftale

Kontakt din byggerådgiver for fremvisning

Husets fordele
Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Lystuneller i gang
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Silkeborg Myntevej 29 BM

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland