Tilbage til oversigten

Stenderup (Horsens Bygger)

Længehus med integreret garage

Renrosen 3
8781 Stenderup

 

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Klassisk længehus i grønne omgivelser

Længehuset er på 145 m² og er bygget med en integreret garage på hele 59 m². Garagen har gulvvarme, epoxygulv og direkte indgang til bryggers.

Udvendigt er huset opført med facade i flotte, blødstrøgne, gråhvide mursten, valmede gavle, tag belagt med antracitgrå betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer.

Husets hjerte er det store køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Køkkenet er indrettet stilrent med lyst inventar, mørke laminatbordplader, lækre hvidevarer med bl.a. to ovne og Quooker. Det store rum har skrålofter, ovenlysvindue, lysgivende vinduespartier og dobbeltdør med udgang til terrasse og have.

Fra opholdsstuen er der adgang til soveværelset, som har skabsvæg og eget lækkert badeværelse. Der er tre børneværelser på stribe – det ene med direkte adgang fra køkken/alrummet – endnu et badeværelse, bryggers og et praktisk depot. Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvidt inventar og mørke bordplader med formstøbte håndvaske.

Boligen har gipslofter med akustikfelter, gulvene er i køkken/alrum, opholdsstue samt i alle værelser belagt med lyse akustikgulve, der tilsammen giver en behagelig rumfornemmelse og et godt indeklima.

I de øvrige rum er der lagt flotte klinker. Overalt er der anvendt udsøgte materialer, og boligen er rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Se mere om Horsens bygger her

 

Husets fakta

Husets fordele

Gulv-til-loft vinduer

59 m² integreret garage

Ovenlysvindue

Skråloft i køkken/alrum/stue

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Stenderup Renrosen 3 B2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)