Tilbage til oversigten

Viborg

164 m² vinkelhus

Skovhøjen 7
8800 Viborg

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Visionært kvalitetshus med højt til loftet

Dette spændende vinkelhus med integreret carport, er opført med facade i mørke, blødstrøgne mursten. Ensidig taghældning, sort tagpap og sorte træ/alu vinduer, fuldender det minimalistiske look.

Kom og oplev 164 velindrettede kvadratmeter, der tilgodeser hele familien. Huset er indrettet med tre rummelige børneværelser, soveværelse med skabsvæg, to lækre badeværelser og et fantastisk køkken/alrum på over 40 m².

Rummet har ekstra loftshøjde, ovenlysvinduer, store panoramavinduer og udgange til terrasser og have. Fra køkken/alrummet er der dobbeltdør til den lyse opholdsstue.

Køkken/alrummet er indrettet med smagfuldt inventar, hvor kombinationen af hvide elementer/bordplader og fronter i mørkt træ, giver rummet karakter.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers og entré er belagt med elegante, grå 60 x 60 cm. klinker, mens der i badeværelserne er lagt store, smukke grå-grønne klinker, der giver flot modspil til det hvide inventar. Alle værelser har gulv-til-loft vinduer og gulvene er belagt med lyse akustikgulve.

Den integrerede carport på 39 m², har isoleret redskabsrum og direkte indgang til det praktiske bryggers. Huset er isoleret iht til BR2018 lavenergiklasse og er forsynet med solceller.

 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Husets fakta

Husets fordele

Solceller

Gulv-til-loft vinduer

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Viborg Skovhøjen 7 U2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)