Tilbage til oversigten

Vinkelhus med masser af wauw-effekt

Havholm Agervej 10
4050 Skibby

Huset er til salg. Pris kr. 5.375.000

Dk Bygger 2022

Som en del af byggeudstillingen Dk Bygger byder vi velkommen til et velindrettet eurodan-hus på 176 m² med 35 m² fritliggende funkiscarport. Vinkelhusets klassiske udtryk med lysegrå, blødstrøgne mursten, valmtag med kinasvaj belagt med sorte betontagsten og hele 95 cm udhæng fuldendes af sorte vinduer og træværk. Huset har øget loftshøjde (20 cm ekstra). De store vinduespartier og ovenlysvinduer i opholdsstuen, lader dagslyset strømme ind og giver en behagelig rumfornemmelse. 

Husets naturlige samlingspunkt er det store køkken/alrum. Her er god plads til hele familiens hverdag med lektielæsning, madlavning og hygge. Rummets næsten 34 m² er adskilt fra opholdsstuen af en murstensvæg med indbygget, gennemgående biopejs. Pejsen fungerer som rumdeler, hvor flammerne kan nydes fra begge rum. Sansevinduet med siddeplads er et lyst hyggehjørne i opholdsstuen. Slap af med en bog eller noget godt i ørene. Eller bare nyd at kigge ud i haven året rundt.

Skibby Havholm Agervej 10 K3

Køkkenet er indrettet med eksklusivt sandfarvet inventar. Der er vinkøleskab, Quooker, loftsintegreret emhætte, og masser af skabsplads. Mangler der alligevel opbevaringsplads i køkkenet, så er det skjulte depot på 3 m² løsningen.
Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse, walk-in closet med skabsvæg og eget, lækkert badeværelse med dobbelt håndvask og eksklusivt inventar. Begge badeværelser har stilrent inventar, runde spejle, indbygget shampoohylde, væghængte toiletter med skjult cisterne og elegante 60 x 60 cm klinker.

Køkken/alrummet adskilles fra entré og gang med en stilfuld newyorker-dør i glas og sort stål. Det markante look binder boligen sammen og skaber et let udtryk. Resten af huset rummer to gode børneværelser, et kontor/gæsteværelse, lækkert badeværelse og bryggers/entré.

Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne – både hvad angår materialevalg og udstyrsniveau. En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet.

 

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Ovenlysvindue i opholdsstue
Skjult depot
Quooker
Biopejs
Sansevindue i opholdsstuen

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Skibby Havholm Agervej 10 B2
Skibby Havholm Agervej 10

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland