Tilbage til oversigten

Ballerup

Vinkelhus på 151 m²

Atlasvænge 12
2750 Ballerup

 

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Huset til den kvalitetsbevidste familie

Dette funktionelle vinkelhus med integreret dobbeltgarage og solceller byder på 151 velindrettede kvadratmeter. Udvendigt fremstår huset smukt med facade af gråbrune, blødstrøgne mursten og valmede gavle, der sammen med sorte betontagsten og mørkegrå træ/alu vinduer fuldender det klassiske udtryk.

Den populære planløsning rummer et stort, lyst køkken/alrum med dobbeltdør til opholdsstue. Fra køkken/alrum er der ligeledes indgang til soveværelse med tilhørende walk-in closet og badeværelse. Der er i alt tre gode børneværelser med gulv-til-loft vinduer og eget badeværelse.

Fra køkken/alrum og opholdsstuen er der hele to udgange til den vestvendte terrasse. Terrasse og have giver plads til hygge og leg og det er let at rykke måltiderne udendørs, når vejret tillader det. Boligen er overalt indrettet lyst og indbydende og er rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads.

Gulvene i køkken/alrum, entré/bryggers, og badeværelserne er belagt med flotte, grå klinker, resten af huset er forsynet med lyse trægulve. Begge badeværelser har elegante væghængte toiletter og hvide bordplader. Fra garagen er der direkte indgang til det praktiske bryggers så man kommer tørskoet ind i huset.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Husets fakta

Husets fordele

Dobbelt garage
Solceller

 

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Ballerup Atlasvaenge 12 So2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)