Tilbage til oversigten

Ballerup

160 m² længehus

Atlasvænge 13
2750 Ballerup

 

Sidste åbningsdag på søndag

Perfekte rammer for din familie

Velkommen til et eksklusivt længehus på 160 m² med overdækket terrasse. Udvendigt er huset opført med facade i flotte blødstrøgne mursten i grå nuancer, murede gavle og facade med gesims.

Husets hjerte er det store køkken/alrum der er smagfuldt indrettet med en kombination af stilrent sort inventar, hvide bordplader og fronter med træ i varme toner på vaskeøen. Fra køkken/alrum er der direkte udgang til den knap 13 m² overdækkede terrasse.

Den ekstra loftshøjde på i alt 263 cm og de store panoramavinduer giver masser af lys, som sammen med lydregulerende felter giver en en dejlig rumfornemmelse. Opholdsstuen er placeret i åben forbindelse med køkken/alrum og har også udgang til terrasserne. Huset rummer soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse med dobbelt håndvask og stor bruseniche. Der er desuden to store børneværelser, kontor og badeværelse.

Begge badeværelser er udstyret med toiletter med skjulte cisterner, hvide bordplader med formstøbte håndvaske og inventar med træ. Gulvene er belagt med grå 60 x 60 cm klinker i entré, bryggers og badeværelserne, der er lyse akustikgulve i resten af boligen. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer med fokus på såvel detaljer som udstyr.

 

Sidste åbningsdag er søndag den 19. januar
Åbent hus fra kl. 13-16

 

Husets fakta

Husets fordele

Overdækket terrasse

Solcelletag

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Ballerup Atlasvænge 13 K3

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)