Tilbage til oversigten

Til den pladskrævende familie

Gammel Trekronervej 57
4000 Roskilde

Drømmer du om et funktionelt og velindrettet hus med plads til hele familien? Det kan du opleve på Gammel Trekronervej 57 i Roskilde, hvor vi har bygget et 188 m² udstillingshus med integreret carport og overdækket terrasse.

Vinkelhuset har facade i grålige blødstrøgne "Taurus" mursten og er opført med murede gavle med gesimser, sorte betontagsten og sorte træ/alu vinduer.

Den gennemtænkte indretning rummer god plads til store og små. I husets ene ende findes tre store børneværelser, badeværelse og et fantastisk multirum på lidt over 20 m² endda med udgang til terrasse.

Roskilde Gammel Trekronervej 57 K2

Det store gennemgående køkken/alrum har skråloft og ovenlysvinduer, der tilfører masser af lys og en god rumfornemmelse. Inventaret er en smagfuld kombination af hvide låger, mørke bordplader og en vaskeø med massive lamellåger i eg.

Forældreafdelingen rummer soveværelse, walk-in closet og eget lækkert badeværelse. Badeværelserne har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvide "marmor" bordplader med formstøbte vaske og massive lamellåger i eg.

Boligen er rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads, alt i hårde hvidevarer, og et væld af lækre detaljer.

Besøg os i udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Roskilde Gammel Trekronervej 57 K3

Husets fordele

Multirum
Væghængte toiletter med skjulte cisterner
Solceller
Overdækket terrasse

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Roskilde Gammel Trekronervej 57 So1

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)