Tilbage til oversigten

Stort vinkelhus med plads til den moderne familie

Markvænget 5, Uvelse
3550 Slangerup
(kør efter: Uvelse Åpark, Lystrupvej 57, 3550 Slangerup)

I Uvelse på Markvænget 5, har du nu mulighed for at besøge dette funktionelle eurodan-hus på hele 180 m² med integreret dobbelt carport. Vinkelhuset er opført med facade i blødstrøgne mursten i smukke, brune og mørkebrune nuancer. Der er murede gavle med gesims og taget er belagt med sorte engoberede tegltagsten, der smukt matcher de gråsort træ/alu 3-lags-vinduer.

Med indgang fra opholdsstuen, findes soveværelset med tilhørende lækkert badeværelse med elegant, fritstående badekar, mørke elementer med hvid bordplade med formstøbt håndvask og flotte, grå klinker. Husets hjerte er det store køkken/alrum, hvor skråloft, ovenlysvinduer og store vinduespartier, giver god rumfornemmelse og et godt lysindfald. Fra køkken/alrum er der udgang til den hyggelige overdækkede terrasse og via dobbelt fransk dør adgang til opholdsstuen, der også har skråloft og udgang til terrasse og have.

Der er tre rummelige børneværelser, badeværelse, bryggers og praktisk depot. Huset er overalt opført i udsøgte materiale med et væld af lækre detaljer.

Huset er beliggende i naturskønne omgivelser i den hyggelige landsby Uvelse (Hillerød kommune). Med kort afstand til daginstitution, skole, sportshal og fritidscenter, indkøb og skov, er Uvelse et oplagt område for den unge familie.

Foruden de lokale indkøbsmuligheder er der blot 9 km til Hillerød og Allerød samt kun 35 km til Rådhuspladsen. Der er bus til Hillerød og Slangerup.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Husets fakta

Husets fordele
Solceller

Badekar med fritstående armatur

Skråloft i køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

 

IMG 0626 Lys

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)