Tilbage til oversigten

Klassisk vinkelhus på 149 m² med overdækket terrasse

Markvænget 6, Uvelse
3550 Slangerup
(kør efter: Uvelse Åpark, Lystrupvej 57, 3550 Slangerup)

Udvendigt fremstår vinkelhuset smukt med facade af gule, blødstrøgne mursten, valmede gavle og udhæng - der sammen med sorte betontagsten og gråbrune træ/alu vinduer - fuldender det klassiske udtryk.

Husets 149 m² er indrettet med gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen, der har direkte udgang til overdækket terrasse. Der er anvendt stilfuldt hvidt inventar med mørke bordplader i køkkenet. Gulvene i køkken, bryggers, entré og i begge badeværelser er belagt med grå 30 x 60 cm klinker, mens der i resten af huset er flotte trægulve.

Den populære planløsning rummer desuden et soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse. to værelser, kontor, endnu et bad samt bryggers. 

Huset er beliggende i naturskønne omgivelser i den hyggelige landsby Uvelse (Hillerød kommune). Med kort afstand til daginstitution, skole, sportshal og fritidscenter, indkøb og skov, er Uvelse et oplagt område for den unge familie.

Foruden de lokale indkøbsmuligheder er der blot 9 km til Hillerød og Allerød samt kun 35 km til Rådhuspladsen. Der er bus til Hillerød og Slangerup.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Husets fakta

Husets fordele
Integreret carport

Overdækket terrasse

Gennemgående køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

 

IMG 0623 Lys

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)