Tilbage til oversigten

Klassisk vinkelhus på 149 m² med overdækket terrasse

Markvænget 6, Uvelse
3550 Slangerup
(kør efter: Uvelse Åpark, Lystrupvej 57, 3550 Slangerup)

Huset er en del af byggeudstillingen Byg og Bo Sjælland 2019. Her præsenterer eurodan-huse og andre byggefirmaer deres bud på det moderne og energivenlige familiehus.

Udvendigt fremstår vinkelhuset smukt med facade af gule, blødstrøgne mursten, valmede gavle og udhæng - der sammen med sorte betontagsten og gråbrune træ/alu vinduer - fuldender det klassiske udtryk.

Huset på 149 m² er indrettet med gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen, der har direkte udgang til overdækket terrasse. Der er anvendt stilfuldt hvidt inventar med mørke bordplader i køkkenet. Gulvene i køkken, bryggers, entré og i begge badeværelser er belagt med grå 30 x 60 cm klinker, mens der i resten af huset er flotte trægulve. 

Slangerup Uvelse Markvænget 6 K1

Den populære planløsning rummer desuden et soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse. To værelser, kontor, endnu et bad samt bryggers.

Huset er beliggende i naturskønne omgivelser i den hyggelige landsby Uvelse (Hillerød kommune). Med kort afstand til daginstitution, skole, sportshal og fritidscenter, indkøb og skov, er Uvelse et oplagt område for den unge familie.

Foruden de lokale indkøbsmuligheder er der blot 9 km til Hillerød og Allerød samt kun 35 km til Rådhuspladsen. Der er bus til Hillerød og Slangerup.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Slangerup Uvelse Markvænget 6 S2

Husets fordele
Integreret carport
Overdækket terrasse
Gennemgående køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

 

Slangerup Uvelse Markvænget 6 B3

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)