FAr med søn ude foran hus

Parcelhus

Det klassiske parcelhus så først dagens lys i 1950’erne, hvor de første parcelhuskvarterer blev oprettet på grunde fra tidligere landbrugsejendomme. Parcelhuset blev hurtigt en anerkendt klassiker gennem tiderne. I dag er et parcelhus primært kendt for at være et fritliggende hus med have, som skaber en harmonisk balance mellem byhusets nærvær og landbrugsejendommenes albuerum og frihed. Det charmerende parcelhus bygges oftest som én-familie huse, og det bygges altid på sin egen matrikel/parcel. Deraf kommer naturligvis også navnet, parcelhus. Hos eurodan-huse bygger og opfører vi det, vi kalder ”fremtidens parcelhuse”, som er miljøvenlige og skræddersyede efter lige netop dine boligdrømme og behov.

Et dejligt hus der passer til din familie

hvidt køkken med mørk køkkenø og gråt flisegulv

Hvad er et parcelhus?

Et parcelhus defineres som et fritliggende hus med egen have, som ligger på sin egen matrikel eller parcel. 

Parcelhuset kendetegnes fejlagtigt af nogle som et klassisk, men ”kedeligt” hus i en enkelt etage placeret i et parcelhuskvarter, hvor hvert hjem ligner naboens. Det behøver dog ikke være tilfældet. I hvert fald ikke med eurodan-huse. Når du vælger eurodan-huse som dit parcelhus byggefirma, får du nemlig altid et arkitekttegnet hus, som bliver skræddersyet til dine unikke behov. Vi lægger stor ære i at opfylde dine boligdrømme, og derfor skal du naturligvis også have mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din fremtidige bolig.

Hvis du er på udkig efter et attraktivt parcelhus, som allerede er bygget og klar til indflytning, kan du tage et kig på vores huse til salg. Drømmer du i stedet om selv at bygge et helt nyt og moderne parcelhus, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Vi bygger parcelhuse i mange forskellige typer, former og arkitekturer. Se for eksempel vores funkishuse, der betegnes som den moderne fortolkning af parcelhuset.

Gråt knækhus med solpaneler set oppefra

Byg et nyt og moderne parcelhus med eurodan-huse 

Parcelhuset, der for alvor indtog sin plads på boligmarkedet i 1960’erne, blev hurtigt en elsket klassiker, og det er der god grund til. Parcelhusdrømmen lever stadig i bedste velgående, og mange nybyggere ønsker stadig i dag at bygge et nyt parcelhus med masser af plads til familielivet.

Med et eurodan-parcelhus får du dog ikke blot et klassisk ”one-size-fits-all” parcelhus, som kan placeres i ethvert kvarter. Med eurodan-huse som parcelhus byggefirma vil du altid få en skræddersyet løsning, som er tilpasset lige netop dine unikke behov. Med udgangspunkt i dine drømmer, tanker og ideer, tegner vores dygtige arkitekter i samarbejde med dig en individuel løsning, som er designet til at passe ind i din boligdrøm. 

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Drømmer du om et parcelhus med masser af plads til, at dine børn kan lege indendørs? Eller foretrækker du et hus, der gør plads til et stort og rummeligt udendørsareal med et legehus og en solrig terrasse? Vi designer parcelhuset efter dine ønsker, så din fremtidige bolig tilpasses dig og dine drømme – og ikke omvendt. Du får altså en skræddersyet arkitekttegnet plantegning og mulighed for at vælge alt fra indvendigt design af boligen til farven og formen på taget. 

Med eurodan-huse som samarbejdspartner kan du sammensætte dit fremtidige parcelhus, så det matcher dine ønsker og behov. Først og fremmest skal du vælge byggegrunden, som dit nye parcelhus skal stå på. Har du ikke allerede fundet din drømmegrund, hjælper vi gerne med at finde en byggegrund (link til: byggegrunde), der passer til dine behov. Når du har fundet din byggegrund, tager vi sammen en gennemgående snak om dine ideer og ønsker, og med udgangspunkt i disse, udarbejder vi plantegning, facadetegning og beliggenhedsplan. Her vil du også få mulighed for selv at vælge hvilke materialer, du ønsker til dit parcelhus. Det kan være alt fra gulve, vinduer og lofter til farven på parcelhusets mursten og tagets hældning.  

Du kan læse mere om vores forskellige hustyper her, og du kan også læse mere detaljeret om bygge- og rådgivningsforløbet med eurodan-huse her

Find byggestenene til dit drømmehus i vores katalog

Bestil vores lækre inspirationskatalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker