Nivå Teglbakken 3 K2

Få masser af boliginspiration i galleriet

Gå på jagt efter boliginspiration i vores galleri til nybyggere. Her kan du finde gode råd til de forskellige rum og masser af billeder til inspiration.

Alt lige fra gode opbevaringsløsninger til de bedste tips til køkkenindretningen - og sidst men ikke mindst hvordan skaber du og familien et personligt hjem i nybyggede rammer.  

Masser af boliginspiration til jer hver søndag

Find gode tips og idéer til hvilke overvejelser, der hjælper jer videre i boligdrømmen. Kig igennem galleriet men husk også at komme ud og oplev nogle udstillingshuse. De har åbent hver søndag. I kan finde alle vores åbne udstillingshuse lige her

Nivå1469

Brug for endnu mere boliginspiration?

Så tøv ikke med at bestille et katalog fyldt med endnu mere inspiration både til boligindretningen men også til valget af hustype, byggegrund og ikke mindst materialer. Der er mange til- og fravalg, og hvad er den rigtige rækkefølge og de rigtige valg for dig og din familie. Det og meget mere får du svar på i inspirationskataloget skrevet til nybyggere.
Det er gratis og helt uforpligtende! Bestil det lige her

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes