Murermestervilla i grå set fra haven

Patriciervilla

Patriciervillaen er en populær byggestil blandt de af vores kunder, der ønsker et nybygget hus i klassisk stil, og som gerne vil bevare charmerende detaljer fra de originale patriciervillaer. Hos eurodan-huse er vi eksperter i patricierstilen, og formår at føre denne videre med stor respekt for den oprindelige byggestil, men samtidigt med et moderne touch. Læs mere i det følgende omkring vores tilgang til nybyggede patriciervillaer.

Køkkenalrum med sort bord og sort køkkenø

Vi opfører blandt andet patriciervillaer i 1-plan

Du kan få bygget en moderne patriciervilla hos eurodan-huse. Vi har 40 års erfaring og tusindvis af boliger bag os. Hos os vil du opleve en innovativ designproces, hvor alle detaljer er taget i betragtning, og resultatet er et hus i høj kvalitet. Vi bygger villaer med den største omhu og er opmærksomme på alle detaljer for at sikre, at du får et en nybygget patriciervilla af høj kvalitet. Vi arbejder sammen med ingeniører, arkitekter, og håndværkere for at skabe smukke huse, der er både komfortable og energieffektive.

Din moderne patriciervilla, bliver designet til at passe til dit budget og din livsstil. Lige fra standardhuse med to soveværelser til luksuriøse specialbyggede palæer. 

Rundtrappe i moderne åbent spisekøkken

Vi bygger patriciervillaer skræddersyet til dine individuelle behov og præferencer med indretningsservice til rådighed for at skabe en unikt nybygget patriciervilla, der afspejler din smag.

Disse luksuriøse villaer er inspireret af de karakteristiske skandinaviske designprincipper om enkelhed og funktionalitet. Husene opføres af gode byggematerialer, og er udstyret med inventar i høj kvalitet for at give maksimal komfort og samtidig bevare et æstetisk tiltalende udseende.

Moderne naturligt køkken i mørkebrunt træ

Byg en patriciervilla præcis til dine behov

Hos os kan du og familien bygge lige den patriciervilla I ønsker. Det betyder, at vi opfører patriciervillaer med den planløsning der passer til dig - om det så er en patriciervilla i 1 plan, 1½ eller 2 plan. Din drømmebolig skal nemlig bygges, som du ønsker, og derfor kan du tilpasse den, lige som du har lyst til med eurodan ARKITEKT. Læs mere om eurodan ARKITEKT her.

Haderslev Erlevhøj 57

Hvad er en patriciervilla?

En patriciervilla er en større, klassisk og elegant villa, der havde sin storhedstid mellem 1860 og 1930. Navnet patricier stammer fra det romerske imperium, hvor en patricier var en højtstående embedsmand. Navnet på denne type villa afspejlede således status og magt.

Patriciervillaer blev normalt tegnet af landets førende arkitekter, som hjem for familier fra den øvre middelklasse. Disse villaer var ofte præget af ekstravagante materialer og detaljerede udsmykninger. Den traditionelle patriciervilla blev designet til at se storslået og imponerende ud for at afspejle ejerens rigdom og sociale status. Villaerne blev bygget i den historicistiske periode, hvor man genbrugte og blandede elementer fra tidligere arkitektoniske stilarter som gotik, renæssance, barok og klassisk arkitektur. Den centrale del af huset kan være trukket lidt fremad for at skabe en illusion af dybde og storhed.

Patriciervillaer er præget af en byggestil, hvor der bygges ydervægge af mursten og lægges et smukt tegltag. Vinduerne er normalt symmetrisk placeret med loftsvinduer i den stejle tagflade over vinduerne i væggene.

Et dejligt hus der passer til din familie

Patriciervillaens typiske planløsning

Køkkenet i en patriciervilla er normalt placeret i stueetagen tæt på husets indgang. Det er bekvemt for gæster at komme til og giver også nem adgang til de andre rum i huset. Køkkenets indretning omfatter ofte et åbent design med masser af bordplads og opbevaring.

Badeværelset placeres ofte nær bagsiden af bygningen og ofte i stueetagen. Det har som regel sin egen separate indgang for at give ekstra privatliv.

Badeværelset er typisk udstyret med moderne faciliteter og bekvemmeligheder i en høj standard, f.eks. med bordplader fra marmorline. Bygger man en patriciervilla i dag, opføres den naturligvis typisk med to badeværelser. 

De udvendige vægge i patriciervillaen er som nævnt opbygget af mursten, og helt klassisk er taget et mansardtag med en meget stejl hældning. Vinduerne er store og placeret symmetrisk oven på hinanden. Har patriciervillaen en kælder, er vinduerne er typisk placeret lige over jordoverfladen.

Hvidt badeværelse med træskuffe og brusekabine med mørke fliser

Vi bygger moderne patriciervillaer efter jeres ønsker

Vi tilbyder hos eurodan-huse seks forskellige hustyper at vælge imellem, herunder blandt andet i 2-plan. Uanset hvilken hustype, du ønsker, har vi noget, der matcher dine ønsker. Vi har bygget drømmeboliger i over 40 år, og vi er stolte af at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet til gode priser. 

Hvid murermestervilla i 2 plan med garage

Ved at bruge de bedste materialer og tilbyde konkurrencedygtige priser, får du mest værdi for pengene, når du vælger at bygge med os.

Vores team af erfarne fagfolk er her for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og forespørgsler, lige fra den første konsultation til de sidste detaljer på dit nye hjem. Vi er dedikeret til at sikre, at du bliver er glad og tilfreds med drømmeboligen - og at dine drømme bliver til virkelighed. Uanset hvad dine og familiens behov er, kan vi arbejde sammen om at få det til at ske.

I vores store, eksklusive katalog kan du finde masser af inspiration til hvordan du kan bygge dit nye drømmehjem. Bestil vores katalog i dag, få det tilsendt helt uden beregning og begynd din inspirationsrejse. Få fat i kataloget her.

Lad os tage en uforpligtende snak

Hos eurodan-huse har vi gennem tiden bygget flere tusinde drømmeboliger. Derfor ved vi hvordan vi bedst kan rådgive dig, når du er på udkig efter en villa bygget i patricierstil. Lad os tage en uforpligtende snak om dine og familiens boligdrømme. Vi har altid plads i kalenderen til en snak. Uanset om det er de indledende tanker om din boligdrøm eller de sidste finpudsninger inden byggeprojektet skal igangsættes. Vi møder dig, der hvor du er. Hvis vi har vakt din interesse for en nybygget patriciervilla eller bare at bygge nyt generelt, vil vi meget gerne hjælpe dig på rette vej på et møde. Du kan benytte mødet til det, du ønsker - om det så er sparring med fagfolk, eller igangsætning af drømmehuset. Kontakt os via vores kontaktformular her på siden, så giver vi et kald og sætter et møde i kalenderen, hvor vi sammen kan gennemgå dine og familiens behov og drømme.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt