Gråt hus med hyggelig terrasse og carport

Billige typehuse fra Danmarks førende typehusfirma

Langt de fleste, der vælger et eurodan-hus, gør det, fordi pris og kvalitet hænger sammen. Siden du er landet på vores hjemmeside, gætter vi på, at det også er vigtigt for dig. 

Vi bygger mange huse hvert år, og det betyder, at vi kan købe stort ind af de kvalitetsmaterialer, der indgår i byggerierne. Den prisfordel sender vi videre til dig som kunde, så du får mulighed for at bygge nyt hus billigt. Vi vil nemlig hellere opføre mange huse til en fornuftig pris end få huse, der er alt for dyre.

Vores størrelse er også en økonomisk fordel for dig, fordi de mange byggeprojekter har givet os stor erfaring. Vi har prøvet alt og ved, hvordan byggeprocessen skal planlægges, så vi undgår overraskelser og fordyrende forsinkelser. Igen betyder det, at vi kan tilbyde vores kunder billige typehuse af høj kvalitet.

Ok, det lyder fint nok, men mener vi det alvorligt? Er vi klar til at garantere, at vores huse rent faktisk er de billigste? Ja, det er vi – og det kalder vi eurodan PRISMATCH.

Hos eurodan-huse har vi et stort udvalg af billige typehuse, som du kan finde her:

Se vores store udvalg af typehuse

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Navy spisekøkken med hvid overflade

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

PRISMATCH hvis du finder et bedre tilbud

Vi matcher enhver producent af enfamiliehuse, der har samme høje udstyrs- og kvalitetsniveau som os. Det er din garanti for, at du gør den bedste handel hos os. 

Vi holder selv øje med vores konkurrenter for at sikre os, at vi altid har det bedste tilbud. Men vi ser selvfølgelig ikke skævt til dig, hvis du selv undersøger mulighederne og kan finde et hus, der matcher vores standard, til en lavere pris. 

Det vil overraske os, hvis det lykkes, men det vil også gøre os nysgerrige og pirre vores konkurrencegén. Der kan selvfølgelig være nogen, der er en tand bedre end os på prisen, og så må vi oppe os. Så giv det et skud, og lad os bevise, at vi mener det, når vi siger PRISMATCH.

 

Sådan fungerer eurodan PRISMATCH

Det er helt enkelt. Du skal blot fremlægge det tilbud, du har fået fra en anden producent af enfamilieshuse. Så kigger vi på det og matcher den samlede pris, hvis det andet tilbud er:

  • på skrift
  • højst 14 dage gammelt
  • identisk med det hus, du får tilbud på fra os (også i udstyrsniveau)
  • baseret på samme konstruktion og byggeprincipper som vores hus
  • udarbejdet af en landsdækkende husbygger

eurodan PRISMATCH gælder for den samlede anskaffelsessum, ikke enkelte dele af vores tilbud. Det gælder ikke for projekter og rækkehuse, eller hvis en konkurrent har lavet trykfejl i sit tilbud. 

 

Soveværelse med blå bagvæg
Grå funkishus med carport

Byg nyt hus billigt med eurodan-huse

eurodan-huse er blevet en af Danmarks mest populære husbyggere, fordi vi har gjort det nemmere for danskerne at få opfyldt deres husdrømme. Vi bygger huse, der både i materialer og håndværk er af bedste kvalitet samtidig med, at prisen er overkommelig. 

Ja, mange af vores kunder siger ligefrem, at vi leverer Danmarks billigste husbyggeri uden at gå på kompromis med de høje standarder, der er vores kendemærke.

Med mere end 40 års erfaring med enfamilieshuse til danskerne ved vi, hvordan det skal gøres. Få glæde af vores viden, den sikre håndtering af byggeprocessen og ikke mindst de lave priser.

Billige typehuse med masser af muligheder

For ikke så mange årtier siden var typehuse ret triste. Ja, ligefrem kedelige, vil du måske sige. Den lave pris betød, at mange fik råd til eget hus, men prisen var, at indretningen fulgte en stram skabelon, og at kvaliteten af materialer og den håndværksmæssige udførelse lod meget tilbage at ønske.

I dag ser det helt anderledes ud. Hos eurodan-huse valgte vi for mange år siden at skabe et byggekoncept, der gjorde det muligt at bygge individuelt uden at give køb på den attraktive pris. Det betyder, at alt det kedelige omkring begrebet “typehus” er pist væk, og at kun det gode er tilbage – nemlig den lave pris og den nemme byggeproces. 

Men hvordan kunne vi det? Gennem hundredvis af spændende samtaler med kommende husbyggere lærte vi meget om, hvad danskerne vil have, og med lidt kreativ tænkning udviklede vi et fleksibelt koncept, der giver frihed til husdrømmene samtidig med, at der er styr på omkostningerne.

Resultatet er det eurodan-huse, du møder i dag. Vi hjælper dig med at bygge hus nemt og billigt – og præcist, som du vil have det. 

Stue med brun gulv og grå møbler

Book et møde med os

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt