Populære huse til kampagnepris

Vi tilbyder altid et udvalg af velindrettede huse til kampagnepris. Når du bygger nyt hus med os, er du sikret høj kvalitet til gode priser.

Se kampagnehusene her
Populær hustype på kanpagneplakat

Vi tager udgangspunkt i dit budget og dine behov

Når du bygger med eurodan-huse, er du sikret høj kvalitet til gode priser. Uanset hvilken stil du er til, tilbyder vi markedets bedste forhold mellem pris, udstyr og kvalitet og er klar til at hjælpe med et design der passer til dit budget og dine behov.

Vi guider dig her igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du lægger budget for dit nybyggerprojekt, og hvilke beslutninger der har betydning for den endelige pris. Du får også et par tips til, hvordan du holder omkostningerne nede, når du bygger nyt hus.

Læs mere om hvad du kan købe hus for
Fyr der smiler

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Der er mange overvejelser og beslutninger, der skal tages højde for i forbindelse med et nybyggerprojekt. Lige fra ønsket design, indretning og materialevalg til omkostninger til elinstallationer, byggegrund og finansiering. Derfor er svaret på ”hvad koster et nybygget hus” desværre ikke entydigt, men vi kan hjælpe dig med at komme nærmere en pris ved at guide dig igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du lægger budget for dit nybyggerprojekt.

Esbjerg Erisvænget 2 U2

BESTIL KATALOG HER

- direkte til din postkasse.
Det er nemt - du skal blot udfylde formularen
- og så er det ganske gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre

Prisen afhænger af dine individuelle valg og behov

Prisen på dit nye hus kan variere meget afhængig af dine valg i forhold til husets design og størrelse samt materialevalg. Derfor er du selv med til at styre prisen på huset. Vi ved, at det kan være svært at forestille sig hvilke valg, der har betydning for prisen. Derfor giver vi her en række udvalgte eksempler, som har særlig stor betydning for prisen:

Hinnerup Hørbakken 13 K1

Tagkonstruktion: Valg af tagkonstruktion har indflydelse på prisen, da der er forskel på hvor mange mursten, der skal bruges og hvor stærk konstruktionen skal være. Eksempelvis går der færre mursten til et hus med valmtag sammenlignet med et hus med ensidig taghældning eller funkis. Her skal der bruges flere mursten, lægges tagpap i stedet for tegl og konstruktionen skal være stærkere, da den grundet en mindre hældning, skal kunne holde en større vægt.

Se eksempler på priser her
Gråt funkishus med eleveret trappeform

Antal m²: Prisen pr.  kan variere meget, men ligger fra ca. 12.000 kr. pr. kvadratmeter. Derfor giver det god mening at udnytte alle  optimalt og tænke over, hvor mange der reelt set er behov for – jo flere  jo højere pris.

Garage eller carport? Overvej om du har brug for at parkere bilen i en lukket garage, eller om det er tilstrækkeligt med en integreret carport, da valget har stor indflydelse på den samlede pris.

Ringe Bøgedalsvænget 2 U4

Elinstallation: Når du mødes med elektrikeren er det nemt at blive fristet, hvorfor prisen også hurtig kan løbe løbsk. Vi rådgiver dig både før og efter mødet, så du får den bedst mulige løsning.

Beliggenhed: Det kommer ikke bag på nogen, men vi nævner det alligevel. Når du skal vælge din byggegrund, har beliggenheden stor betydning for prisen. Derfor er det altid en god idé at overveje, hvor vigtig beliggenheden er i forhold til, hvor meget mere hus du ellers vil kunne få for pengene.

Hus med udsigt fra haven

Husk at få alt med i budgettet

Når du bygger nyt, er der en række omkostninger, som hverken du eller vi kan have indflydelse på, men som er vigtige at huske, når budgettet skal lægges.

203 Dæmpet

Tilslutningsbidrag: Ved en ny udstykning er der typisk et tilslutningsbidrag, der skal betales. I nogle tilfælde er det allerede betalt, nogle gange er måske halvdelen betalt, og i andre tilfælde står du med hele udgiften. Tilslutningsbidraget kan eksempelvis bestå af tilslutning til energiselskab, fjernvarme, kloak, antenne og regnvandsafledning.

Grundforbedring: Måske har din drømmegrund dårlig jord, som der ikke kan plantes noget i. Er det tilfældet skal du forbedre jorden og grunden. Har du ikke været opmærksom på dette i forbindelse med køb af grunden, kan det give en ubehagelig økonomisk overraskelse.

Nedrevet grund med udsigt til mark

Finansieringsomkostninger: Hvad koster det at låne penge til et hus? Det er ikke nok at tænke på husets pris, du skal også huske omkostningerne, der er forbundet med at købe huset. Vi tilbyder rådgivning og at lægge et budget, så du får et overblik over dine månedlige udgifter.

Haveanlæg: Når du har overtaget huset, står det typisk på en grund uden anlagt have. Derfor er det en god idé at overveje, hvor stort budgettet skal være til udjævning af grund, græsplæne, hæk, terrasse m.v.

Hinnerup Hørbakken 13 S3

Hos os er prisen fast

Én af fordelene ved at bygge med eurodan-huse, er at du slipper for de uventede omkostninger og efterregninger, som du risikerer at få, hvis du bygger selv. Vi har nemlig fastprisgaranti, og det betyder, at du kan regne med prisen, som du aftaler med os.

Læs mere om vores fastprisgaranti
Virum Egholmsvej 4 K4
289 Dæmpet

Fordele med eurodan-huse

  • Danmarks ældste typehus byggefirma
  • Familieejet virksomhed med over 12.000 opførte boliger
  • Over 40 års erfaring som garanti for et vellykket forløb
  • Fast indflytningsdato
  • Betal ved indflytning
  • Højere loftshøjde som standard (ca. 243 cm)
  • Lavenergi
  • Effektiv radonsikring
Far og datter i mørkt køkken

Se vores udstillingshuse - Jylland/Fyn

Se vores udstillingshuse - Sjælland