Fyr der smiler

eurodan ARKITEKT

Du tegner, vi designer

Drømmer du om at bygge et hus efter dine egne ønsker, bør du vælge eurodan-huse. Vi har mere end 40 års ekspertise med nybyggeri af høj håndværksmæssig kvalitet, og vi bygger dit nye hus efter dine ønsker og behov. Vi kalder det eurodan ARKITEKT.

Har du set vores katalog, studeret forskellige grundplaner, besluttet dig for arkitekturen, drømt om indretningen? Uanset hvilke tanker og ideer du har, får vi sammen realiseret dine drømme.

 

Fra din egen streg til virkelighed

Mørkt længehus med fliseterrasse

Byggeprocessen starter allerede hjemme ved køkkenbordet med et par streger - og det er faktisk dét, der kommer til at danne grundlag for en færdig grundplan.

 

Plantegning Streg

Tegnet af arkitekter

Book et møde, medbring din skitse, billeder og ideer. Så rådgiver vi dig igennem hele processen og finder sammen med dig den optimale løsning.

Når du beslutter dig for at bygge dit individuelle hus med os, får du det lige, som du vil have det. Vores huse er arkitekttegnede og gennemtænkt til mindste detalje. Vi har konkurrencedygtige priser, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. En vigtig faktor, der sikrer dig en god investering.

Vi er gode til at lytte og føre dine ønsker ud i livet. Vores arkitekter sørger for at udarbejde en plantegning ud fra dine valg - helt gratis.
Vores mangeårige erfaring sikrer dig, at højtflyvende og kreative ideer går hånd i hånd med funktionelle og gennemprøvede løsninger.

 

Lad os tegne dine idéer

Book et møde med os og hør, hvordan dine idéet og skitser bliver udgangspunktet for vores designfase.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt