Gå på opdagelse i vores forskellige hustyper

Et hus der passer til din type... du finder det lige her

Når du skal vælge den hustype, som passer bedst til din boligdrøm, bør du overveje, hvilke boligkriterier, der er vigtige for dig og din familie. Du skal blandt andet overveje, hvor meget plads I har brug for, hvilken form, I ønsker jeres hus i, hvordan I ønsker, at jeres tag skal se ud, hvor mange børneværelser, der skal være, og om huset skal være 1 eller 1½ plan.

Hvordan finder du den hustype, du drømmer om?

Se de forskellige hustyper

Vidste du, at det er ganske uforpligtende at mødes med os?

Det er vigtigt for os, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Derfor har vi gjort det nemt for dig at sammensætte et typehus, der repræsenterer din egen personlige stil.
Først og fremmest skal du vælge hvilken form for typehus, du er til. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde de plantegninger, der passer ind i dine drømme og på en potentiel byggegrund. Derfor har vi fordelt vores plantegninger under 4 forme: Længehuse, Vinkelhuse, Knækhuse og H-huse.

 

BOOK ET MØDE MED OS

Det er ganske uforpligtende, og vores dygtige byggerådgivere er altid klar til en snak om dit byggeprojekt.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Hustypen der passer til dine behov

Når du har fundet den hustype, som passer til dig og din families behov, har du nu mulighed for at sætte dit eget personlige præg på huset med arkitektur. Når du vælger hus og arkitektur, er det vigtigt for os, at du kan få et unikt hus, der afspejler din og din families personlighed. Derfor kan du hos eurodan-huse vælge mellem syv forskellige arkitekturer, der alle har hver sine kendetegn og muligheder. Du kan klikke dig gennem de forskellige arkitekturer herunder, hvor du også kan læse mere om, hvad der kendetegner de enkelte arkitekturer.

 

Med eurodan ARKITEKT har du masser af muligheder

Bliv mere inspireret i vores store katalog

FIND DIN HUSTYPE LIGE HER

I vores store inspirationskatalog har vi samlet de mest populære hustyper. Du kan bestille det her.

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores forskellige arkitekturer

Har du brug for inspiration til hvilken hustype og arkitektur, der passer bedst til dine boligdrømme? Se et udpluk af nogle af vores kunders drømmehuse herunder, eller besøg vores smukke udstillingshuse.