Gå på opdagelse i vores hustyper

Når du skal vælge den hustype, som passer bedst til din boligdrøm, bør du overveje, hvilke boligkriterier, der er vigtige for dig og din familie. Du skal blandt andet overveje, hvor meget plads I har brug for, hvilken form, I ønsker jeres hus i, hvordan I ønsker, at jeres tag skal se ud, hvor mange børneværelser, der skal være, og om huset skal være 1 eller 1½ plan.

Hos os kan du få det lige som du vil have det
Moderne navy spisekøkken med køkkenø og plankebord

Se de forskellige hustyper

Et hus der passer til dig og din familie

Når du har fundet den hustype, som passer til dig og din families behov, har du nu mulighed for at sætte dit eget personlige præg på huset med arkitektur. Når du vælger hus og arkitektur, er det vigtigt for os, at du kan få et unikt hus, der afspejler din og din families personlighed. Derfor kan du hos eurodan-huse vælge mellem syv forskellige arkitekturer, der alle har hver sine kendetegn og muligheder. Du kan klikke dig gennem de forskellige arkitekturer herunder, hvor du også kan læse mere om, hvad der kendetegner de enkelte arkitekturer.

 

Med eurodan ARKITEKT har du masser af muligheder

Bliv mere inspireret i vores store katalog

289 Dæmpet

FIND DIN HUSTYPE I KATALOGET

I vores store inspirationskatalog har vi samlet de mest populære hustyper. Du kan bestille det her.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker

Se vores forskellige arkitekturer

Har du brug for inspiration til hvilken hustype og arkitektur, der passer bedst til dine boligdrømme? Se et udpluk af nogle af vores kunders drømmehuse herunder, eller besøg vores smukke udstillingshuse.