H-huset går ikke på kompromis

Et H-hus er den perfekte løsning til familien, der ikke vil gå på kompromis med plads og kvalitet. Den elegante og eksklusive bolig kendetegnes ved to større afdelinger i hver sin ende af huset, som bindes sammen i midten med et centralt køkken/alrum eller stue som familiens samlingspunkt. 

Uanset om I er ved at starte en lille familie, eller om I har brug for masser af plads, vil et H-hus være en spændende løsning med næsten uendelige individuelle indretningsmuligheder. Vi er her for at realisere din boligdrøm, så kontakt os endelig og lad os tegne et H-hus, som passer til dine unikke ønsker.

Se de populære H-huse her

Et dejligt hus der passer til din familie

Der er mange muligheder for indvendig indretning af et H-hus, og hustypen er især velegnet til separate børne- og voksenafdelinger med masser af plads til hygge og leg. Dertil danner et H-hus de perfekte rammer for to skønne gårdhavemiljøer med eksempelvis orangeri eller en lækker terrasse i begge ender af huset. 

Stue med halvvæg ind til køkken, og brunt trægulv

Mærk stemningen i et H-hus - lige nu er de at finde i hele landet

Hvad er et H-hus?

Et H-hus er ideelt til dig, der ønsker at have plads til det hele. Et H-hus er ofte meget rummeligt, og der er et væld af indretningsmuligheder, hvilket gør H-huset perfekt til den store familie eller dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med pladsen. Et H-hus karakteriseres ved to separate afdelinger, der føres sammen på midten, typisk af et centralt køkken/alrum eller fællesareal. Deraf kommer også navnet ”H-hus”, fordi boligen, som navnet indikerer, ligner bogstavet ”H” set ovenfra. De to store afdelinger vil være de lodrette linjer i H’et, mens den midterste er området, der på bedste symmetriske vis binder det hele sammen. 

Drømmer du om en kvadratisk eller meget stor byggegrund, kan du roligt lade dit valg falde på et H-hus. Et H-hus er nemlig særligt egnet til grunde med meget plads, eftersom huset ellers vil fylde for meget af grunden – hvis der altså overhovedet er plads til det. Derfor anbefaler vi oftest, at du vælger en stor og rummelig grund til dit fremtidige H-hus. 

Selvom et H-hus stiller krav til mængden af kvadratmeter på din byggegrund, er det også en hustype, som giver dig en høj grad af fleksibilitet. De store rummelige afdelinger er oplagte til dig med store boligdrømme og kan med høj sandsynlighed være med til at opfylde de fleste ønsker, som du og din familie måtte have. 

Udsigt over mark med halmballer
Typehus i gråt med lille fliseterrasse og sort tag

Indret H-huset efter dine drømme

En populær inddeling af H-husets plantegning er den klassiske opdeling af børne- og voksenafdeling. Drømmer du om et fleksibelt hjem med plads til individualitet hos alle familiemedlemmer er H-huset et oplagt valg. Med et H-hus vil familien, ud over at deltage i fælles samvær i den hyggelige stue, også kunne få plads til egne aktiviteter og fordybelse. 

Du kan for eksempel vælge at indrette voksenafdelingen med et skønt lyst kontor med plads til sund koncentration, et stort soveværelse med luksuriøse forhold som ’en suite’ badeværelse og et lækkert walk-in closet. I børneafdelingen vil I kunne indrette således, at alle familiens børn har eget sove- og legeværelse. Er I en mindre familie, vil I eksempelvis også kunne indrette børneafdelingen i jeres H-hus med et fælles legerum med plads til leg og liv uden at forstyrre. Hertil vil forældrenes afdeling typisk være en roligere del af huset, hvor en hyggelig stue i forlængelse af voksenafdelingen kan benyttes til at se sene lørdagsfilm uden at vække børnene. 

Lad dig inspirere, og se de mange populære H-hus-plantegninger, du kan vælge mellem, når du bygger med eurodan-huse. De H-huse, som du finder i plantegningerne, behøver ikke nødvendigvis være med præcis den indretning, du ønsker. Vi tegner gerne en løsning, der matcher netop dine unikke behov, så vi sammen kan realisere din boligdrøm. 

Mørkebrun køkkenø og mørkt spisebord

Derfor bør du bygge et H-hus med eurodan-huse

eurodan-huse er et familieejet byggefirma med mere end 40 års erfaring i at få boligdrømme til at gå i opfyldelse. Med mere end 14.000 opførte boliger har vi opbygget stor erfaring i at vide lige præcis, hvad danskerne ønsker i et nybyggeri. Derfor har vi udviklet en række særlige fordele, som sikrer, at du med tryghed kan forvente en bolig, og ikke mindst en service, af højeste kvalitet. 

Med eurodan-huse får du blandt andet prismatch, fastprisgaranti og fast afleveringsdato på dit H-hus.

Når du bygger med eurodan-huse, får du ikke blot et standard typehus. Vi ved, at din kommende bolig er vigtig. Det er din families fremtid. Derfor designer vi dit drømmehjem lige efter dine ønsker og behov. På den måde kan du være helt sikker på, at alt er lige, som du drømmer om, når du modtager nøglerne til dit nye hjem.

Se de mange fordele ved at bygge med eurodan-huse

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Sort funkishus med fliseterrasse

H-hus med overdækket terrasse og garage

Det praktiske og spændende H-hus giver også familien unikke muligheder for at sætte et personligt præg på indretningen af udendørsarealerne. De to store mellemrum mellem de lodrette afdelinger i et H-hus er oplagte pladser til skønne gårdhaver, terrasser og andre attraktive udendørsløsninger. Disse vil eksempelvis kunne tilgås direkte fra køkken/alrum, stue, bryggers – eller alle tre. I de to gårdhaver vil der være mulighed for lidt utraditionel arkitektur, og de to udendørsarealer på hver sin side af huset vil give mulighed for adgang til sol og skygge hele dagen. Drømmer du om et hus med overdækket terrasse, vil et H-hus danne de perfekte rammer for en skøn, afskærmet terrasse, hvor familien kan nyde læ fra vinden om dagen og hygge omkring grillen på skønne sommeraftener. 

Leder du efter et H-hus med garage, kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre, når du bygger med eurodan-huse. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm og skabe et H-hus, der passer ind i dine drømme, med alt, hvad dette indebærer. Find inspiration til H-huse og indretningsmuligheder blandt vores mest populære plantegninger herunder.

Træplanke closeup

Bestil katalog

Bestil et lækkert inspirationskatalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker