Et hav af muligheder med længehuse

Formen gør denne hustype nem at placere på stort set alle byggegrunde - også de små og smalle. Desuden er det en byggestil, der passer perfekt ind i de fleste omgivelser. Og hvis du "leger" med arkitekturen og detaljerne, så er der rigtig mange muligheder for at skabe et helt unikt længehus.

Fleksible og funktionelle plantegninger sørger for en optimal udnyttelse af det indvendige boligareal i alle vores huse. Dermed kan du slippe din indre indretningsarkitekt løs under ideelle forhold. Saml inspiration i vores store udvalg af plantegninger til længehuse og kontakt os for at få tegnet din unikke løsning.
Derudover giver længehusets rektangulære form et attraktivt lysindfald, eftersom der vil være plads til masser af vinduer, typisk fra flere sider i rummet.

 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

3d visualisering af længehus

Længehuset – den arkitektoniske klassiker

Huset er med sin rektangulære form og enkle arkitektoniske udtryk en af de mest populære svar på boligdrømme i dansk parcelhusbyggeri.

Længehusets form gør hustypen nem at bygge på stort set alle byggegrunde og kan derfor være den helt perfekte løsning til din drømmegrund. Der er god mulighed for at leje med arkitekturen og detaljerne, og individuelle boligdrømme kan nemt tilgodeses, selv på de charmerende skæve byggegrunde med for eksempel et forskudt længehus.

Se vores udpluk af populære længehuse her
Længehus i lysegrå med sorte detaljer

Længehuset i sin enkle form

Drømmer du om at bo eksklusivt, og med optimal udnyttelse af pladsen for hele din familie, kan et længehus være en velfungerende løsning for dig. Længehuset er ikke kun en fleksibel og funktionel måde at bygge dit drømmehus på. Med sin enestående retning og rene linjer, giver den smalle form mulighed for en smuk facade, hvor de ind- og udvendige miljøer kan smelte sammen med køkken/alrum og stue orienteret mod en skøn terrasse eller blomstrende have.

MG 0099 Dæmpet

Med eurodan-huse har du også mulighed for at bygge et forskudt længehus, hvor du, i sammensmeltning med et vinkelhus, kan udbygge dit længehus med en eller flere forskydninger, der passer til lige netop din drømmegrund. Dette giver en oplagt mulighed for, for eksempel at berige din drømmebolig med en smuk gårdhave, eller at få et længehus med overdækket terrasse. Se vores længehus plantegningerog bliv inspireret til indretningen af dit fremtidige drømmehjem.

Længehuset er en byggestil, der vil flattere de fleste omgivelser, og vil passe ind i alt fra traditionelle boligkvarterer til nyere, moderne kvarterer. Udforsk vores store udvalg af attraktive byggegrunde til salg, som dit længehus vil tage sig helt fantastisk ud på

Roskilde Vindinge Lundbjerggård 2 U2

Besøg et længehus på søndag - lige nu er der længehuse at finde her:

Længehus vs. forskudt længehus

Længehuset – den arkitektoniske klassiker er med sin rektangulære form og enkle arkitektoniske udtryk en af de mest populære svar på boligdrømme i dansk parcelhusbyggeri.

Hvis længehusets simple rektangulære form er for enkel til din boligdrøm, kan et forskudt længehus måske være perfekt til dig. Ved et forskudt længehus blandes det klassiske længehus med det smukke vinkelhus, som du finder i de fleste boligkvarterer. Med et forskudt længehus vil du stadig opnå de rene og enkle linjer, men med en forskydning, der passer til dine behov, vil denne variant give facaden et helt anderledes udtryk. Med to forskydninger på dit længehus, kan du opnå en arkitektur, der minder om det luksuriøse H-hus, men uden at tage lige så meget af pladsen på din byggegrund.

Længehus med endegavl

Et forskudt længehus er med sit fleksible design nemt at personliggøre, så det matcher lige præcis dine boligdrømme. Det er en unik mulighed for at udnytte pladsen på din drømmegrund uden at gå på kompromis med stil, æstetik og arkitektur. Byggeformen er stadig oplagt til lange, smalle grunde. Her kan forskydningen skabe ekstra plads og give din drømmebolig interessante vinkler og kroge, hvor der ellers ville have været en ydermur. Med et forskudt længehus kan du være med til at designe dit helt eget svar på boligdrømmen med et anderledes spil i indretningen og et forførende lysindfald i forskydningen, hvor du helt sikkert vil nyde mange lyse stunder med familie og venner.

Er din drømmebolig et længehus med overdækket terrasse, eller måske en charmerende indrammet gårdhave, giver det forskudte længehus også mulighed for forskydninger flere steder i længen. Dette kan give et anderledes og spændende udtryk på det klassiske længehus, og du kan for eksempel opdele huset i to afdelinger eller udnytte det attraktive lysindfald i forskydningerne med en ekstra afdeling, der passer lige ind i dine boligdrømme. De to forskydninger vil typisk skabe et herligt indrammet udendørs område, som er det oplagte sted på grunden til for eksempel at bygge en skøn helt- eller delvist overdækket terrasse, som I vil kunne nyde godt af især i sensommeren og i det tidlige forår.

Moderne spisekøkken i gråt med hvide detaljer og gråt gulv

Skræddersy dit drømmehjem, så det passer til jeres behov

Det klassiske længehus er en velfungerende og attraktiv måde, hvorpå du kan bygge lige netop den bolig, der passer ind i dine boligdrømme – også selvom din drømmegrund er lille eller smal. Når du bygger et eurodan-hus, får du optimal udnyttelse af det indvendige boligareal i dit længehus. Vi prioriterer et enestående design, skræddersyet til din personlighed og tilpasset dine og din families behov, så I kan glæde jer til et nyt hjem bygget på jeres drømme.

 

 

Sort hus med gråt tag og fliser rundt om

BESTIL KATALOGET - DIREKTE TIL DIN POSTKASSE

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se i øvrigt vores andre hustyper