Vinkelhus

Det populære vinkelhus er perfekt til dig, der ønsker en klassisk bolig præget af utraditionelle, personlige løsninger. Vinkelhuset skaber perfekte vilkår for en skøn terrasse, hvor du kan nyde solen på skønne sommerdage, men også uden for sommermånederne i læ for blæsten. 

Når du bygger et eurodan-hus, hjælper vi dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dine behov, uanset om det eksempelvis er et vinkelhus med integreret garage eller en funktionel familievilla med opdelte børne- og voksenafdelinger.

Se det store udvalg af vinkelhuse her

Bliv mere inspireret i vores store katalog

3d visualisering af hus

Hvad er et vinkelhus?

Et vinkelhus kaldes også en vinkelbygning og er i dets klassiske form en sammensætning af to længer, der tilsammen danner en ret vinkel. Vores vinkelhus er kendt for at være helt perfekt til de mere utraditionelle løsninger – både ude og inde. Du kan vælge mellem et væld af forskellige planløsninger, når du skal finde det vinkelhus, der passer til dine drømme. Er din drømmebolig ikke blandt vores plantegninger, designer vi bare en løsning, der passer til lige netop dig og dine behov. 

Et vinkelhus er ofte karakteriseret ved, at boligens centrum er familiens samlingspunkt, køkken/alrummet, som ofte placeres i forskydningen, der giver mulighed for naturlig belysning fra 3 vinkler og eksempelvis direkte udgang til en skøn overdækket terrasse eller en hyggelig sommerhave. 

Sort firkantet hus med fliseterrasse

Indret vinkelhuset efter dine drømme

Vinklen på boligen giver næsten uendelige muligheder for indvendig indretning, og du kan eksempelvis udnytte din charmerende vinkel til at bygge separate børne- og voksenafdelinger eller til at adskille værelserne fra stuen på en stilren og attraktiv måde. Et vinkelhus er med andre ord den perfekte hustype til dig, der drømmer om store og lyse fællesarealer og et udendørsareal, der kan nydes det meste af året.

Moderne grå stue med lyse træpaneler

Den direkte adgang fra opholdsstuen, køkken/alrummet – eller måske begge dele, vil være med til at skabe en rummelighed i boligen, der vil indrammes af naturligt lysindfald fra begge sider på grund af den aflange form. Det skaber samtidig en idyllisk sammenhæng mellem inden- og udendørsområderne. Her danner vinklen de perfekte rammer for en skøn afskærmet terrasse og en hyggelig have, som giver dig både sol og skygge hele dagen, og som du også kan nyde uden for sommermånederne – i læ for vinden. 

Se et udpluk af elegante eurodan-vinkelhuse her, og find inspiration til din drømmebolig.

Byg din fremtidige boligdrøm med eurodan-huse

Vi hjælper dig med at bygge din drømmebolig og alt, hvad dette indebærer. Med mere end 40 års erfaring i nybyggeri og mere end 11.000 opførte boliger, er vi blandt Danmarks bedste typehusfirmaer og eksperter i at realisere boligdrømme. Vi ved, at du står over for en stor beslutning, når du skal bygge dit nye vinkelhus. Derfor er vi med og hjælper dig hele vejen fra idé og byggegrund til du står med nøglerne til din nye drømmebolig i hånden. 

Med eurodan-huse som samarbejdspartner er du garanteret et vellykket og sikkert forløb. Vi er her, som sagt, for at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, uanset om du f.eks. ønsker at bygge et vinkelhus med integreret garage, et vinkelhus 1 ½ plan eller måske en mere simpel version. Vi bygger kun i høj kvalitet med egne håndværkere, og vil aldrig efterlade et vinkelhus uden lige den finish, du drømmer om. 

BESTIL KATALOG

Du kan finde meget mere inspiration i vores store katalog - Bestil det lige her - direkte til din postkasse

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Moderne køkken med køkkenø i træ

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Et vinkelhus til den bedste pris - og med ro i maven

De høje kvalitet på et eurodan-hus betyder dog ikke, at du skal bekymre dig om ekstra gebyrer og efterregninger. Når du bygger dit vinkelhus med eurodan-huse, får du altid en fast samlet pris på hele byggeriet, og den ændres ikke, når først kontrakten er indgået. Derudover får du med eurodan-huse seriøs økonomisk rådgivning og et samlet økonomisk overblik, så du kan have ro i maven – hele vejen til dit drømmehjem.

 

Book et møde med os

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Vinkelhus med integreret garage

Ønsker du et vinkelhus med garage? Så er du kommet til det rette sted. Hos eurodan-huse bygger vi mange variationer af vinkelhuse, og vi designer din nye bolig efter dine behov. Har din drømmebolig en stor integreret dobbeltgarage, så hele familien kan gå tørskoet ind, når I kommer hjem i boligens hyggelige rammer efter en arbejdsdag? Ønsker du for eksempel et vinkelhus med garage og direkte adgang til boligens bryggers? Eller ville du foretrække et vinkelhus i 1 ½ plan med garage i underetagen? Vi tegner en løsning, der matcher dine behov.

Med et vinkelhus er mulighederne for design og for at sætte dit personlige præg på din drømmebolig næsten uendelige, og indretningsmulighederne er lige så mange. Du kan finde inspiration til lige netop det i vores plantegninger på vinkelhuse her.