Mørkegråt hus med sort tag og fliseterrasse og carport

Plantegninger af H-huse

H-hus plantegninger

H-huset danner de perfekte rammer for et hyggeligt gårdhavemiljø. En H-hus plantegning kendetegnes ved at have to separate afdelinger i hver sin ende af huset og plads til en charmerende gårdhave på begge sider af huset. 

Et H-hus er en fantastisk løsning til familien, der ønsker en børne- og voksenafdeling, og den eksklusive byggestil skaber gode sociale rammer. H-husets plantegning vil derfor typisk have et centralt køkken/alrum som hele familiens samlingssted og åbne fællesarealer med dejlig luft og atmosfære.

Markedets bedste forhold mellem pris, udstyr og kvalitet

 

Med et H-hus vil du få direkte adgang til to hyggelige gårdhaver, hvor der er læ og mulighed for privatliv. Her vil du for eksempel kunne træde ud på terrassen direkte fra alrummet og nyde solen og den blå himmel, eller du kan skabe dit eget lille orangeri og urtehave i potter lige uden for døren. 

H-hus plantegninger i mange varianter

Et H-hus er en eksklusiv løsning med mange spændende indretningsmuligheder, og hos eurodan-huse sørger vi altid for fleksible og funktionelle plantegninger, som udnytter det individuelle boligareal optimalt. Vi har samlet en række af vores mest populære H-huse plantegninger, som du kan bladre igennem for at finde inspiration til, hvordan lige netop dit drømme H-hus skal se ud. Vi lægger stor ære i at opfylde dine drømme, og vi er altid åbne for ideer og inputs fra dig, så vi sammen kan designe jeres drømmebolig. 

Se eksempler på vores mest populære H-huse plantegninger herunder, og kontakt os gerne for at få tegnet din egen individuelle løsning.

Som du kan se på plantegningerne ovenfor, giver H-huset næsten uendelige muligheder for at designe og indrette en plantegning, der passer til jeres unikke ønsker og behov. H-huset er perfekt til den store familie, der har brug for mange værelser og store fællesrum, men kan også være ideelt til mindre familier, der ønsker masser af plads, eller eksempelvis ekstra rum som legeværelser, TV-stue eller et stort lyst kontor. 

Ved du allerede hvilken H-hus plantegning, du ønsker dig? Eller skal vi sammen vende dine ideer og planer? Kontakt os for en uforpligtende snak (link til ”kontakt os”) om, hvordan vi sammen kan få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. 

Vil du se plantegninger for vores andre hustyper, kan du finde en oversigt over de forskellige hustypers plantegninger her. Du kan også finde plantegninger af de enkelte hustyper på de individuelle sider for Længehuse, Vinkelhuse og Knækhuse.

 

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Sådan vælger du plantegningen til dit H-hus

Drømmer du om at designe dit fremtidige hjem omkring en H-hus plantegning, er der nogle ting, der skal overvejes, inden vi går i gang med at tegne din plantegning. Det er blandt andet en god ide, at I gør jer nogle tanker omkring, hvor stor jeres drømmebolig skal være. Har du allerede fundet byggegrunden, som du ønsker at placere jeres kommende H-hus på, er det naturligvis en god ide først og fremmest at tage størrelsen af byggegrunden med i betragtning. 

Når du har overvejet størrelsen af H-hus plantegningen, er det tid til at vælge det indvendige design af boligens plantegning. Vi har erfaret, at de fleste af vores kunder vælger at designe deres H-hus plantegning med separate børne- og voksenafdelinger og med et stort køkken/alrum som husets kerne og sociale samlingssted. Der er dog næsten uendelige indretningsmuligheder, både inden for boligens indendørs kvadratmeter og i de to skønne gårdhaver, der danner ramme for en interessant og anderledes arkitektur. 

Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen og rådgiver dig gerne helt fra din første idé, til vi har fået dit drømmehus ned på plantegningen. 

SE FLERE H-HUSE I VORES STORE KATALOG

Er du nysgerrig på mulighederne med et H-hus? Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes