Mørkt længehus med fliseterrasse

Længehus plantegninger

Længehus plantegninger

Længehuset, den arkitektoniske klassiker, er med sin elegante rektangulære form og enkle arkitektoniske udtryk en af klassikerne i dansk parcelhusbyggeri. 

Den klassiske form gør denne hustype nem at placere på stort set alle byggegrunde – også de små og smalle. Drømmer du om en byggestil, der passer perfekt ind i de fleste omgivelser, er en længehus plantegning lige noget for dig. Længehusets klassiske byggestil giver rigtig mange muligheder for at skabe et helt unikt længehus, hvis du ”leger” med arkitekturen og detaljerne. 

Danmarks bedste huskøb

Længehus plantegninger i mange varianter

Fleksible og funktionelle plantegninger sørger for en optimal udnyttelse af det indvendige boligareal i alle vores huse. Plantegningerne herunder er ment som inspiration, så du kan få ideer fra populære løsninger til, hvordan plantegningen for din drømmebolig ser ud. Vi er altid åbne for dine ideer og behov, og vi lægger stor ære i at opfylde lige netop dine boligdrømme. Se vores mest populære plantegninger for længehuse og forskudte længehuse herunder.

Ud over det almindelige længehus, har du også mulighed for at vælge en plantegning til et forskudt længehus. Et forskudt længehus giver dig helt nye muligheder for at designe dit drømmehus, eksempelvis med en hyggeligt indrammet terrasse, hvor du kan nyde sene sommeraftener i læ for vinden. Saml inspiration i vores store udvalg af plantegninger til længehuse og forskudte længehuse, som du kan se herover, og kontakt os for at få tegnet din unikke løsning, så vi sammen kan skabe dit drømmehjem. 

Ønsker du at se vores populære plantegninger for vores andre hustyper, kan du finde en oversigt på siden plantegninger, eller du kan besøge de enkelte sider for Vinkelhuse, Knækhuse og H-huse.

 

Sådan vælger du plantegningen til dit længehus

Når du skal vælge den rigtige plantegning til dit længehus, er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor stor din længehus plantegning skal være for at opfylde dine ønsker og behov, og du skal vælge, om du ønsker en længehus plantegning eller en forskudt længehus plantegning. Hvis du allerede har fundet den perfekte byggegrund, skal du også overveje, hvad der er plads til på din grund og hvilken udformning af plantegning, der passer bedst til din byggegrunds eventuelt skæve vinkler. 

Når du har bestemt størrelsen på din længehus plantegning, skal du og din familie find frem til, hvordan jeres længehus skal indrettes indvendigt. Her skal I blandt andet tænke på, hvor mange værelser, I ønsker, og om I ønsker et stort fælles opholdsrum i centrum af boligen, eller måske ønsker separat køkken og stue?

Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen og rådgiver dig gerne helt fra din første idé, til vi har fået dit drømmehus ned på plantegningen. 

 

Mørkt længehus med store vinduer

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Forskudt længehus plantegninger

Har din drømmegrund charmerende skæve vinkler, eller ønsker du blot et interessant twist på dit længehus? Så kan en forskudt længehus plantegning være løsningen. Det forskudte længehus er en udvidet version af længehuset, som har en eller to forskydninger. Disse kan være ideelle til at skabe de perfekte rammer for eksempelvis en hyggelig gårdhave eller en afskærmet terrasse. Se eksempler på vores plantegninger for forskudte længehuse i toppen af siden, eller kontakt os for individuel rådgivning i hvilken plantegning, der passer bedst til lige netop dine boligdrømme.

SE FLERE LÆNGEHUSE I VORES STORE KATALOG

Er du nysgerrig på mulighederne med et længehus? Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker