Hævet overdækket træterrasse om aftenen

Arkitekttegnet hus

Når du skal vælge en samarbejdspartner til at bygge dit nye drømmehus, er der mange praktiske tanker, ideer og drømme, som du skal tage hensyn til. Vi har, gennem vores 40 års arbejde med at realisere boligdrømme, erfaret, at de fleste, der drømmer om at bygge selv, ikke blot ønsker en one-fits-all model. Derimod drømmer mange om at sætte deres eget individuelle præg på huset. Den smarteste måde at få indflydelse på det færdige resultat af dit fremtidige hus, er at vælge et arkitekttegnet hus. Og fordelene er mange.  

Mange forbinder dog arkitekttegnede huse med høje, dyre priser og ender derfor ofte med at gå på kompromis med boligdrømmen. Et arkitekttegnet hus behøver dog ikke at være dyrt. Ikke med eurodan-huse. Når du køber et eurodan-hus, får du nemlig altid indflydelse på plantegning, materialer og arkitektur, som udarbejdes sammen med vores dygtige arkitekter. Helt fra første streg, og helt uden ekstra beregning.

Et dejligt hus der passer til din familie

Lyst soveværelse med sildebensparket

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Det behøver ikke at være dyrt at bygge din drømmebolig. Når du bygger dit fremtidige arkitekttegnede hus med eurodan-huse, har du et væld af forskellige muligheder, og du kan designe dit hus og vælge materialer, som passer ind i dit planlagte budget. Et arkitekttegnet hus’ pris vil variere alt efter størrelse, materialer og beliggenhed. Derfor vil du, når du bygger et arkitekttegnet eurodan-hus, altid få en fast samlet pris på hele byggeriet. På den måde sikres du et simpelt overblik over prisen på dit drømmehus, og du kan være helt tryg i dit boligkøb. Prisen på dit arkitekttegnede hus vil nemlig ikke ændre sig, efter kontrakten er underskrevet, og du vil aldrig skulle bekymre dig om uforudsete ekstragebyrer og udgifter. 

Mange tror, at et arkitekttegnet hus er dyrere end et almindeligt typehus, men det er sjældent tilfældet. Ved mange typehusfirmaer, starter priserne på typehusene på et meget skrabet niveau, hvor de fleste vil have behov for bedre materialer eller andre tilvalg. Dette er ikke tilfældet med eurodan-huse, hvor priserne altid starter på et niveau med en god standard. Herefter kan du vælge til og fra, så tilbuddet skræddersys til lige netop dine ønsker og behov. Du vil dog ikke blot få et hus, der er skræddersyet 100% til dine behov. Fordelen ved at vælge et arkitekttegnet eurodan-hus er også, at gensalgsværdien vil være høj på grund af den høje kvalitet, tidløse arkitektur og det gode håndværk. 

Når du vælger eurodan-huse som samarbejdspartner til at opfylde dine boligdrømme, betaler du intet ekstra for at få et personligt, arkitekttegnet hus med eurodan ARKITEKT, som følger med alle eurodan-huse. Du kan læse mere om eurodan ARKITEKT her, hvor du også kan læse om, hvordan forløbet for arkitekt huse ser ud hos os. 

 

En arkitekttegnet plantegning gør forskellen 

Med en arkitekt plantegning fra eurodan-huse vil du altid få en høj kompromisløs kvalitet og tidssvarende arkitektur og indretning. Der er mange fordele ved at bygge et nyt arkitekttegnet hus. Den største er naturligvis, at du får et helt unikt hus, som er skræddersyet efter dine personlige boligdrømme og behov. Du vil få stor indflydelse på, hvordan dit fremtidige hjem vil blive udformet, og med udgangspunkt i dine skitser, billeder eller ideer tegner vores arkitekter en plantegning, som realiserer lige netop din boligdrøm. Vores arkitekter vil gennemtænke dit fremtidige hus til mindste detalje, og med vores mangeårige erfaring er du sikret højtflyvende, kreative ideer, som går hånd i hånd med gode og funktionelle løsninger. 

BESTIL KATALOGET - DIREKTE TIL DIN POSTKASSE

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Vi vil gerne vide om du går med byggetanker