Book et møde med os

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere. Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund. Book dit møde i dag.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt

Book et uforpligtende møde

Der er mange overvejelser forbundet med at bygge nyt hus. Vi stiller vores ekspertise til rådighed for dig, så du helt gratis og ganske uforpligtende kan blive klogere på, hvad det indebærer at bygge et helt nyt hus fra grunden.

Vi har bygget huse til danske familier gennem mere end fire årtier, og vi har prøvet alle de udfordringer, man kan forestille sig - og alle dem, man ikke kan forestille sig. Vores store erfaring er din fordel, for det betyder, at du kender alle detaljer, inden arbejdet begynder. Du vil opleve en byggeproces, der glider problemfrit og uden overraskelser – og at du får nøglen præcis den dag, vi aftalte, da kontrakten blev indgået.

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Hvorfor ikke lade os hjælpe dig videre med dine overvejelser om at bygge nyt hus. Vi går professionelt til værks fra første møde, så du får et reelt og gennemarbejdet billede af, hvad det indebærer at bygge. 

Hvad kan du forberede?

Medbring gerne alt det der kan hjælpe snakken på vej. Det kan være håndtegnede skitser over husets indretning, tegning af den grund, du påtænker at købe (eller har købt), billeder af huse du godt kan lide osv. Plus gerne dit privatbudget, så vi med det samme kan begynde at regne på boligøkonomien. Du behøver ikke have tænkt alt igennem; det handler blot om at give os en god idé om, hvor du gerne vil hen, så snakken kan få et godt afsæt.

Fyr der smiler

Vi står altid til rådighed med sparring

Du har ideerne og drømmene om dit nye hus – vi har ekspertisen, der gør dem til virkelighed. Vi har mødt mange gode, kreative (og skøre) ideer gennem årene, og vi går langt for at finde gode løsninger på alt, hvad du måtte finde på. Vi er dog samtidig professionelle fagfolk, der ikke er bange for at sige nej, hvis en idé ikke kan gennemføres håndværksmæssigt eller økonomisk forsvarligt. 

Så kom til os med det, du drømmer om. Også det du selv tænker er “på kanten”. Vi elsker at bygge huse og at få ideer til at lykkes. 

 

MG 9612

Tidligt i overvejelserne? Las os tage en snak

Du skal ikke holde dig tilbage, selvom du tænker, at du er meget tidligt i overvejelsesfasen. Du er måske ved til at lede efter et “brugt” hus, men ved at tage en snak med os, kan det være du finder ud af at det måske er det nemmere og billigere, end du forestiller dig?

Vores erfaring siger os, at mange tror, at det er bøvlet, tidskrævende og risikofyldt at bygge nyt hus. Med vores gennemprøvede koncept har vi sat husbyggeri på skinner, så du trygt kan få præcis det hus, du drømmer om. Vi har kunder der oplever, at mulighederne er mange, efter en snak med os.

Brug et par timer på en snak med en rådgiver, som kan hjælpe dig videre i din proces.

285 Dæmpet
Mursten Logo

Vi har over 40 års erfaring med husbyggeri

Du betaler først, når du får nøglerne

Fast pris og fast overtagelsesdato