tømrer med træplanker

Bygningsreglementet

I Danmark har vi faste og ret omfattende bestemmelser for, hvordan huse skal bygges. Det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de mange regler, men når du bygger med eurodan-huse skal du ikke bekymre dig. Vi kender hver eneste paragraf i Bygningsreglementet og garanterer dig, at du får dit nye hus godkendt uden problemer.

 

Vi holder dig i hånden igennem hele dit byggeforløb

Close af tømrer med borremaskine

Her på siden giver vi et hurtigt overblik over byggereglerne til dig, der er interesseret i at kende rammerne for byggeriet af et nyt hus. Hvis du vil læse om reglerne for bebyggelsesprocent, kan du blive klogere her.

Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor husbyggeri

Du kommer ikke udenom Bygningsreglementet

Bygningsreglementet er at betragte som loven. Det håndhæves af din kommune, dvs. i praksis teknisk forvaltning, som behandler byggetilladelser og tjekker dokumentationen for, at dit byggeri er lovligt.

Selvom det er lidt omstændigt at overholde Bygningsreglementet, er det positivt, at det findes. Reglerne sætter en standard for, hvordan nye huse skal udføres, således at de med hensyn til sikkerhed, sundhed og energi er på et højt og ensartet niveau. Det giver tryghed, trivsel og en fornuftig energiøkonomi for dig og din familie.

Reglerne gælder ikke kun for nybyggeri af enfamilieshuse. Alle typer bygninger er dækket af Bygningsreglementet, der således også omfatter sommerhuse, småhuse, carporte og terrasser – ja selv drivhus, gelænder og isolering er detaljeret beskrevet.

Kom trygt i mål med os

Vi har opført huse gennem fire årtier og har detaljeret kendskab til de nyeste regler på området. Hvis du vælger et eurodan-hus, er du i trygge hænder og kan glæde dig til at tage et topmoderne og 100% lovlydigt hus i brug – helt uden bøvl med kommunen …

Kontakt en rådgiver og aftal et uforpligtende møde om det hus, du drømmer om at bygge.

 

Hvidt spisekøkken med stort spisebord
Hvidt hus med sort tag

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og få relevante informationer om nye udstillingshuse, kampagnetilbud og arrangementer for nybyggere.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes