Flot moderne længehus med skortsten og åben endegavl

Danmarks bedste bygge- og typehusfirma

Vi ved, at du står over for en betydningsfuld og svær beslutning, når du skal beslutte, om du skal købe eller bygge et nyt hus. Det kan især være svært at beslutte hvem, du skal vælge som samarbejdspartner til at bygge dit drømmehjem. Hos eurodan-huse er vores mål altid at være Danmarks bedste byggefirma og typehusfirma, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi er her for at hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse, og vi vil gøre alt, hvad der skal til, for at du kommer sikkert og trygt fra idé til drømmebolig. 

Bliv mere inspireret i vores store katalog

Gråt hus med sorte terrassemøbler og sort tag

Sådan vælger du det helt rigtige byggefirma og typehusfirma

Der er flere faktorer, der kommer i spil, når du skal vælge det byggefirma, som skal få dine drømme til at gå i opfyldelse. Du skal for eksempel være opmærksom på, om byggefirmaet bygger huse i den byggestil, som du er til, og vigtigst af alt, skal du vælge et byggefirma, som du stoler på, og som kan matche dine behov. For at finde svar på dette, er det vigtigt, at du først og fremmest har en idé om hvilken type hus, du ønsker at bygge.

Find din foretrukne byggestil

Når du bygger dit drømmehjem med eurodan-huse, kan du vælge mellem både længehuse, vinkelhuse, H-huse og knækhuse, og vi hjælper dig med at tilpasse huset med lige netop den taghældning, arkitektur og de detaljer, som passer ind i dine drømme. Du vil altid få mulighed for at lægge dit personlige præg på plantegningerne, og vi designer gerne en løsning, der matcher dine unikke behov. Som sagt - vi er her for din skyld, og vi hjælper dig med at designe, bygge og skabe din drømmebolig med alt, hvad det indebærer. 

Hvis du er i tvivl om hvilken byggestil, der passer bedst til dig og din families boligdrømme, kan du finde inspiration blandt tidligere byggesager her. Du kan også besøge vores smukke byggeudstillinger, hvor du kan se eksempler på klassiske, elegante og spændende huse, som eurodan-huse tidligere har bygget. Find vores udstillingshuse her.

En livsstil og et livsværk, der skal bestå og udvikles igennem de næste mange år

Vælg det typehus- og byggefirma, som passer bedst til dine behov

En anden vigtig faktor, når du skal vælge det bedste typehusfirma og byggefirma, er, hvad du synes om virksomheden. For at få den bedst mulige oplevelse og det bedste typehusfirma og byggefirma for dig, er det vigtigt, at du får den hjælp, rådgivning og service, som du har brug for. Derudover er det essentielt, at du ved, at du kan være tryg ved dit byggefirma – hele vejen igennem. Hos eurodan-huse sætter vi stor ære i at forstå dine individuelle ønsker og behov. Vi forstår, at når du vælger et byggefirma og typehusfirma til at bygge din drømmebolig, er det ikke blot en økonomisk investering, men en investering i et hjem, der danner rammerne om din og din families fremtid. 

Vores medarbejderstab udfører dagligt et fantastisk arbejde og er professionelle og kvalificerede til at realisere din boligdrøm. Vores medarbejdere er her for at gøre en forskel for dig, men de er ikke alene om det. Vi har også udvalgt de bedste underleverandører, som er førende på deres felt, og som deler vores vision om ikke blot at bygge huse, men at skabe rammerne for et trygt og velfungerende hjem til dig og din familie. Hvis du ønsker en indsigt i, hvilket indtryk vores kunder har af eurodan-huse, kan du læse, hvad vores kunder siger om os her.

 

 

mor og datter går i mark

Derfor er vi Danmarks bedste typehusfirma

Når du vælger et byggefirma til at bygge dit kommende hus, handler det om at træffe de rigtige valg. Hos eurodan-huse har vi mere end 40 års erfaring i at bygge drømmehjem, både på Sjælland, Fyn og i Jylland, og når du vælger os, får du ikke kun tryghed og kvalitet. Vi tilbyder også en lang række fordele som samarbejdspartner, når du vælger os som dit byggefirma. 

Du kan læse meget mere om fordelene ved eurodan-huse som byggefirma og typehusfirma ved at besøge siden med særlige fordele her:

Derfor skal du bygge med os

Lad os tale om dine byggedrømme

Overvejer du at bygge nyt, så book et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Sammen kan vi skabe overblik over dine muligheder.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt