Firkantet mørkt hus med sort tag og store vinduer

Hvad koster det at bygge et hus?

Det behøver ikke at være dyrt at bygge dit drømmehus. Med eurodan-huse slipper du for de ekstra uventede omkostninger og efterregninger, der kan komme, når du bygger selv, og du vil altid være sikker på at få markedets bedste match mellem pris, udstyr og kvalitet. 

Når du skal bygge et hus med eurodan-huse, hjælper vi dig med at få beregnet et komplet tilbud på baggrund af den hustype, du foretrækker. 

 

 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Sort hus med carporte ved indgang

Inden du begynder at undersøge, hvad det koster at bygge et hus, er det en god ide at få styr på, hvad prisen på din kommende drømmebolig må være. Med andre ord bør du lave en beregning på, hvor mange penge, du kan købe hus for.

Det kan du læse mere om priser og hvad du skal overveje her.

 

Vidste du at - det er ganske uforpligtende at mødes med os

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Prisen for at bygge et nyt hus afhænger som udgangspunkt meget af de valg, du tager. Når du skal bygge et nyt hus, er det derfor en god ide at lægge dig fast på, hvilken pris du ønsker at betale for dit nybyggeri. På mange måder kan du nemlig selv bestemme, hvad det koster at bygge et hus. 

Hvis du vælger et byg-selv hus, er prisen ofte højere, end hvis du får et typehusfirma som eurodan-huse til at tage sig af det hele for dig. Den højere pris ved at bygge selv er ofte som resultat af, at der typisk kommer en række uventede omkostninger og trælse efterregninger, der kan risikere at sprænge dit forventede budget. Disse omkostninger kan komme på alt fra tilkobling af kloak og bortkørsel af jord og byggeaffald til byggetilladelse og diverse gebyr til kommunen. Når du bygger med eurodan-huse, vil alt komme til en fast lav pris, og der vil kun være gode overraskelser. 

Lyst køkken med mørkebrun køkken ø med hvid overflade

Byg med fastprisgaranti og ro i maven

Der er ofte store besparelser at hente, hvis du får hjælp fra et typehusfirma og vælger et typehus, når du skal bygge nyt hus. Når du bygger nyt hus med eurodan-huse, kan du forvente en fast lav pris, som du finder frem til sammen med eurodan-huse. Vi hjælper dig med at få beregnet et komplet tilbud på prisen af dit nye hus på baggrund af den hustype, du foretrækker. 

Vi har fastprisgaranti, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, om prisen på dit nye hus bliver højere, end hvad du havde forventet. Den pris, du aftaler med os, holder nemlig altid, når kontrakten er indgået. Det betyder ingen overraskende omkostninger eller ubehagelige efterregninger. Det betyder også, at vi beregner dit rådighedsbeløb på det første møde og giver dig seriøs økonomisk rådgivning og et samlet økonomisk overblik, så du ikke skal bekymre dig om prisen på at bygge huset. Med andre ord - vælg eurodan-huse og byg nyt hus, pris dig lykkelig i faste lave priser, og modtag aldrig en ubehagelig efterregning. Du kan finde flere eksempler på, hvad det koster at bygge et nyt hus med eurodan-huse her.

Se vores kampagnepriser

Skal vi udregne prisen på dit drømmehus?

Book et møde med os, så kan vi regne på økonomien i dit byggeprojekt. Det er gratis og helt uforpligtende at mødes med os.

Du skal indtaste både dit for- og efternavn
Din e-mailadresse skal være gyldig
Du skal indtaste både vejnavn og husnummer
Du skal udfylde både postnummer og by
Dit telefonnummer skal være 8 cifre
Du skal vælge et salgskontor eller udstillingshus
Du skal vælge en adresse
Du skal vælge en dato
Du skal vælge et tidspunkt